Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 2 svjetskOM ratu samo su se srbi borlili protiv fasista..
Opet vama lojavim nesto smeta ,,,,,,,,,,,,,,,e pa neoze sve bit kako vi lojavi hocete...
@VL-AH ok doci cu, samo kazi mi kad ti je mama kuci ps. moze i sestra prica se po bijeljini da mnogo vole obrezanog da prime...... .......i jos se svasta prica,al ne sikiraj se ti,pa to sve vlahinje vole
prodaja domena: www.sbbbh.com i www.sbbbh.org link: http://www.market.ba/usluge/ intelektualne/oglas/427892
selendra bila dok ste vi bili u njoj kako smo vas rastjerali..vec lici na gradic!!!
vidi ti ovoga kupusara..ko će bolan iči u bijeljinu?? selendra jedna haha samo ti ostani tamo medju svojim kupusarima. ps bijeljina je puna gurbeta, pogledaj malo u familiji kakvih predaka imaš!!!
Vijece naroda RS ne postoji u Dejtonu i zato ga treba ukinuti.
Na oslobodjenoj teritoriji radimo sta hocemo crknite od muke....a ako neko nesto misli neka dodje u Bijeljinu da mi to u lice kaze...
...u drugom svjetskom ratu nacisti srbi su istrijebili sve jevreje u srbiji a danas hoce .... Jevreju jako dobro znaju gdje ih je i ko istrebljivao.
predstavnici \"hrvatskog\" naroda clanovi laktaske stranke? to sve govori o laktaskim \"hrvatima\".
pa jer genocidna tvorevina jos postoji?pa da nam je doc malo da se pobavim faistima,imal tita negdje da se pozabavimo s nacistima,u drugom svjetskom ratu nacisti srbi su istrijebili sve jevreje u srbiji a danas hoce bosnjake na zemlji bosanskoj,haj belaja njima treba doc kraja il ce za nekoloko decenija rec da je enleska srbija.