Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti šetaš Sarajevom,povučeš li kad ručnu,jel nosi u stranu kad duže hodaš po ravnom.
Zaista ne mogu da shvatim komentatore, ovog clanka sta god da covjek kaze pojavi se naka faca ??????, i toboze on pametni. Mislim da sve sto je receno je tacno, kazite drugacije i konkretnije ako znate?.
-Dovoljno je samo da dobro pogkedate Zukorlica, i sve ce vam biti jasno-od prve do zadnje Turske noci nad Bosnjacima ili ako se sjecate onog novinara Somuna rodom iz Cajnica-uostalom prosetajte Sarajevom gdje se u grupama secu Turski i Bosnjacki studenti-svi lice jedan drugom ko jaje jajetu. A STA TO TURCIMA FALI-RECITE,AL\'POSTENO ?
kakva prva bracna noc...nisam toliko strpljiv, samo jednu vlahinju kmeticu pokupim kad mi je cejf :)
pravilo prve bracne noci:) samo cu ti to reci:)))
U OVIH MUSLIMANA NI LICA NORMALNOG STA JE OVO SA VASIM FIZIONOMIJAMA? DEGENERISALO SE OD KAD SRBI NE UMACU U HANUME
Jel svima ili samo meni ovaj naslov nikako ne valja. Vjerovatno su mislili: Treci entitet zavisi od koalicije sa HDZ-om :-S
Ma šta se ti javljaš Jado!...da nisu trebali ponovo glasati za tebe i kompaniju 15-godišnjih džabalebaroša...mrš u mejtef djecu učit,tamo je hodžama odvajkada mjesto