Minusi i novi snijeg
0
Od sutra nove snježne padavine u BiH
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padni snjeze mjera ti munara bila !
sutra na ciscenje pa opet dernek u vecernjim satima
mason ti ocigledno ne lopatas cesto ali imaju dvije vrste snijega ovaj suhi snijeg i mokri snijeg pa probaj nekad lopatat jedan i drugi sve ce ti biti jasno oko te tezine.
sutra će u kantonu sarajevo biti cirkus živi ne smijem ni da pomislim na šta će to ličiti jer su gužve i kad nema vremenskih neprilika pola ljudi će na -15 pješice ići na posao ostali će se isto patiti sa vozilima ako i dođu do posla pošto će biti zastoji umjesto da su proglasili neradni dan i očistili sve kako bog zapovjeda da od utorka može sve normalno raditi sutra još kad zapada opet će sve blokirati
padaj, padaj snjezicu, vrti se u letu :D
Neka neko objasni,kako snijeg od snijega moze biti tezi odnosno laksi
Mozgu viddis da je prestao da pada trenutno i da se sada sliježe.Logicno da se sada slegao na 93.(al je sada tvrdji zato). I veci je sada al malo(onaj je bio mokriji pa se cinilo).Ali sada je mnogo hladnije. Najavljuju nove padavine pa se mozda rekord jos poveca.
Imam slike od 99 godine kada je snijeg pao.I mogu reci da je po centimetrima sad malo-malo veci.Ali s obzirom da je 99 bio mokriji i tezi(nisu bile temep. ovako niske ko sada). Onaj je bio tezi za hodati ali se i prije otopio po cesti. Ovaj kada bi se slego na razinu mokroig snijega bio bi manji.A dok se mokri nemze ni sleci jer je slegnut sam od sebe.Nebi me cudilo kada bi sada mjerili da izmjere 90 cm. Po najavama ovaj snijeg bi trebao jos raasti.
Nije da se topi nego se sliježe
@nihad: neko im lopat\'o oko zavoda, pa sad sve manje snijega mjere...
sizifov posao
JUCE 107 A DANAS 93 ,,TOPI SE TOPII
http://www.youtube.com/watch ?v=G4-RxRDABTI&conte xt=C 3170b2aADOEgsToPDskIHt2r 2nrC b7Cu26aS50p3g
ti mi radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A kako sad to u sarajevu visina snijega 93 sm,a onaj majstorević priča i kaže da visina snijega u sarajevu iznosi 107 cm.Neko tu laže? I ovaj snijeg jeste veliki,ali da je veci od onog iz 99 je cista laž.Dobro se sjecam tog snijega bio je i teži i veci od ovog,a majstorević nas može uvjeravati u neke rekorde
a kreteni maloprije najavljuju kako ce tramvaji proraditi studenti se bezveze smrzavali i cistili bolje da su ucili