Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajno! Ovo je velika stvar kako za gradjane Srbije, tako i za gradjane BiH.
Predsednik Srbije pokazuje koliko je ovo znacajan dan samim tim sto ce iskoristiti prvi let do Mostara za posetu.
Evo neka Sarajlije i svi ostali vide gdje idu pare on PDV-a koji UZP uporno izbjegava za sve račune kupcu-građaninu, a na koje ne mogu tražiti povrat istog. Zbog položaja i saobraćajne povezanosti direkt VOZOM i glavnom magistralom, sutra i autoputem sa isključenjem odmah do aerodroma, taj bivši ključni vojni aerodrom je imao sve uslove da bude broj 1 u BiH, a rezultst HDZ-a vidimo i sa ovom linijom.
Dakle, NEODRŽIVA linija ekonomski, jedini razlog je politika, a račun HDZ-a i SNSD-a se prvenstveno ispostavlja Bosancima koji vole ovu državu.
Milsli li Vucic vracat Dodika pri BiH?
pa klixe pobogu, imate li nekog administratora da malo iskontroliše ove psihopatske izlive mržnje i na ovako benigne vijesti?
Hijene se okupljaju
Uhstase i Chetnici daju sve napore da uniste BiH! Dolazi nam Vucic pa onda Plenkovic! Ali, kako su dosli tako ce i otici!
Ekonomski neodrživa linija.
Ovim se ozvaničava partnerstvo hrvata i srba.
UZP voli picoustog...
Opet uzp se sastaje i to jos napravili aerodrom, treba to sve pohapsiti, nisu zvali konakovica i ostale...
Nosi li kameru i stalak ko 92.? Dolazi egator genocida i bljuvac uvreda i lazi. Dovodi ga ruski covjek Covic bivsi JNA direktor. Krasno.
Ne seri matere ti. Kako vam vise ne dopizdi pisati gluposti?
Dolazi snajperista sa jevrejskog groblja iz jedinice chetnickog vojvode Brneta kako ga je hvalio Seshelj. Dolazi onaj koji je prijetio ubijanjem 100 muslimana za jednog Srbina, onaj koji je govorio da Glina nikad nece biti Hrvatska. Docekuje ga od UDBA-e postavljeni direktor JNA vojne tvornice Soko. Lazni magistar i doktor nauka. Pravo drustvo udbasa.
Ali molim vas bez kišobrana po Mostaru objasnite to. Vučiću.
Lijepa vijest i treba što više da povezujemo naše gradove i ljude ..mislim na ex ju prostor
Vrlo rentabilna linija sa gledišta komercijale. No na APT SARAJEVO se neće plačari taksa političke linije prema Beogradu i Zagrebu! Nikšiću i Vladi FBiH na pažnju!