Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali pazi im fore da se narod ne pobije.. Azra muslimaka Marina hrvatica i Kovacevic srpsko prezime hahah
@uzap02 ali je tako
bas se veselim....za nas koji ovdje stagniramo jako bitna informacija i prvoaprilska podjebancija ( ovo neko popio pola vijagre, samo da podjebaje)
Јој кад у Данску одем. Има да паркирам на сред тротоара.
i kazes aj da vidim smije li ga odnijeti...
A jest glupo kao navodno mozes voziti godinu dana sa BiH vozackom a onda moras polagati za dozvolu zemlje u kojoj se nalazis... Pa ako vozis godinu dana valjda znas voziti, poznajes propise i znakove neces polagati za avion nego za isti auto koji vozis vec u godinu dana u toj istoj jebenoj zemlji.
Mozeli ko u vrijeme rata dva svjedoka iz mog sela da sam imao vozacku...nije problem za testove i voznju imam livadu ko poligon, a testove cu sa komsijom uz meze malo prostudirat. Slabo kad idem ja u grad ponekad jednom ili dva puta kad je pazarni dan .
Da je meni doci do danske pa neka nikad vise nevozim...
Sta to nas u bosni treba da zanima ne zivimo u danskoj. To nek oni koji zive gore u policiji raspituju.
Gdje se moze naci spisak zemalja koje priznaju BH vozacku dozvolu?
@pelcer224 u Svedskoj ti naša vozacka vazi godinu dana,tj sa njom mozeš upravljati vozilom toliko vremena,poslije moraš polagati švedski vozacki ispit.Kad poloziš ne poništava se tvoja prvobitna vozacka nego imaš dvije.
@pelcer224 mozeš polagati i na Bosanskom iako je loš prevod pa ti moze prouzrokovati dosta grešaka kod polaganja.Cijena zavisi od tebe.Ako imaš vozacku vec minimalno ti je da uzmeš jedan cas voznje koji košta oko 100 km.Moraš uplatiti,kod njih se to zove,risk 1 i risk 2 i to te košta oko 800 km a sama prijava polaganja košta oko 60 km.Znaci ovo ti je minimum a ako uzmeš više casova obuke više ce te koštati ili ako više puta izlaziš na ispit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne samo Danska - citava Skandinavija.
Stvarno il' zezaš?
@sljiva perspektiva Danska od 1.Aprila. Svedska & Norveska, mislim, od 1.Septembra.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
MUP utopia ...ahahaha živa istina
vala ako moze ova Azra s pletenicama po Danskoj mozemo i ostali mi gdje god
jel to prvoaprilska?
Aprililili :D :D