Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari i novinarstvo su vam nesto najgore i najneprofesionalnije sto sam videla. Ako platu zaradjuju pisuci ove splacine, zali Boze tih para. Trebalo bi ih vratiti u osnovnu skolu. Jeftina, primitivna i prizemna propaganda. Jadniji od njih su samo oni koji placaju da to citaju. Kako mora da je strasno ziveti u toj zemlji.
@Pipo 4EVER Kupijo ti babo laptop za Novu 1431 hidzretsku godinu, i ti ga namah ponio na posao u sarajevo-x, sjeo na WC solju u halu sarajeva-x, i svu tastaturu umazo g o v n i m a..Malo sto ih svukuda po zidovima rasporedjujes pa si poceo i po laptopu..Ccccc...Nevjerovatan primjerak pecinske budalcine, masalah... Muslimani bi bili sretni da nemaju takvokg mazluma kao svog predstavnika u \"medijima\' ali heto mora neko pa po partijskoj liniji Stranke z BiH izabrase tebe kao najsposobnijeg, haman, zeman...
Ima jedna poslovica koja kaze; Sacuvaj me Boze Hrvata iz Dolca Muslimana iz Stoca Srbina sa Sokoca i FOCAKA ma koje vjere bio...
Gdje je Zelja? kolko ce on odrapit?
ja bih ti sve objasnio, samo da mi saka padnes pseto pokvareno...
BOŠNJACI - MUSLIMANI PAMTITE, PA DUPLO VRATITE ! SMRT GENOCIDAŠIMA!!!
Za silovanje samo jedna kazna, adolijaće i Dudaković da ga stigne kazna ovako ili onako sigurno.
Gledaj mu face Boze sacuvaj u san se ne pojavio,krvolocna srbska zvjer!I ovakvim ratnim zlocincima i siledzijama nacisicka srbadija se ponosi??? Hvala bogu kad sam Bosanac! BiH4EVER!
Gojko Janković je osuđen na 34 godine zatvora, između ostalog, zbog silovanja i držanja u seksualnom ropstvu jedne djevojčice u Foči tokom rata. Genocidne smrdske ubice!!!!!!! Genocidne smrdske ubice!!!!!!! Genocidne smrdske ubice!!!!!!! Genocidne smrdske ubice!!!!!!!