Potrošačka korpa skuplja od plate
36
Očekuju nas poskupljenja, samo je pitanje kolika će biti
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je vama dobro cim se ne bunite da vam je lose isli bi paliti zgradu parlamenta ili predsjednistvo ko vas ye.be kad mu.da nemate, umrite ko bjednici ...
Bravo dijasporac i ja to hocu d akazem,ko nam je kriv sto nejmamo mošanja,do sad je trebalo da izgori i parlamenat i presjednistvo!
Dobro pitanje...odakle, a ja radim dva posla na zapadu pa ne idem svake godine na ljetovanje i zimovanje, ne mijenjam krpice, mobilne, itd. kao oni. Onda mi kazu da sam \"nesposoban\" i kako se \"nisam snasao\" na zapadu. Pa fino, ja platim prvo racune, pa ostavim za troskove, za hranu i potrebe, pa stedim od onog sto ostane, a cesce ne ostane nego sto ostane, dok oni ne placaju racune, pa pametuju ....ljepse je ne platiti racun pa kupiti novi mobilni ili otic par dana na more, ha ja! I onda sam ja glup i nesposoban, a oni pametni i sposobni. I ovo sto se k----e sve je to na crnjaka, sverc-komerc svega i svagcega DOK IH NE UHVATE i onda im slijedi deportacija. Ma skoro sve ti je to dole kriminalac do kriminalca. Zato ja vise ne idem dole ni na dmor . Ko ih j... ne dam im ni euro! Neka se \"snadju\", pa dok ih ne uhvate ili im ne bace kasikaru pod noge. Dosta mi je i njih i prcie kako je svima lakse od njih u Bosni. Jasta je!
SUSA JEL OPET I OVE GODINE KAD JE SVE RODILO PA TO SU TOLIKI ĐONOVI DA SE NEMA STA DODAT NA NJIHOVA SR..NJA
Šta je 830 KM za nas koji zarađujemo 3-4 hiljade KM jer smo učili, a ovi rudari sa platama od 300 KM kvare prosjek koji je inače preko 1200 KM
Jeste sve se nema para, a sve idu u korak s modom i trendom... To neki mobiteli touch screen, neki iPhone, neki Samsung Galaxy S II i III. Ma odakle?!?!
TESKO JE! OSOBNO IMAM HVALA BOGU DOVOLJNO , ALI SAMO ZATO STO NEMAM NI KUCETA NI MACETA U KASNIM DVADESETIM !! ZAO MI JE SVAKOG KO VEC SADA NEMOZE SASTAVITI KRAJ SA KRAJEM A TEK SRANJA IDU !!!
Jedi ono, tj. Jedi Knights...
da je Tito ziv on bi sve ovo sredio! Zivio Tito!
NEĆE BITI GORE MOŽE BITI SAMO BOLJE, ZATO NAŠI POLITIČARI OD OPŠTINSKOG DO DRŽAVNOG NIVOA PRIMAJU PLATU DA BI LJUDIMA BILO BOLJE SDA, SNDS, SDP SU DOBILI VLAST ZBOG OBEĆANJA I RIJEČI KOJE SU DALI DA NAM BUDE BOLJE. NEMAMO MI NIŠTA OD NJIHOVOG PATRIOTIZMA, SAMO OD KONVERTIBILNIH MARAKA
Moramo ob je sit ovu SDA SBIH plačenićku gam ad što pljuju socijalizam i što lažu da nije bilo banana prije 30 godina. Kad ovu mlaodumuslimansku plačenićku ga mad powješamo,neće više bit poskupljenja,biće litar bezina 1,75 maraka. U svakoj opštini moramo zapalit SDA centralu i pohapsit SDA lopovske tajkune i funkcionere.... Oni drže preko 3 milijarde maraka na stranim računima,možemo 9 godina imat veće penzije za 200 maraka.
Sabur merhametlije moje, ne budite bjesni, doće i bolji dani kad se moja familija i zatvorski ahbabi, koje sam smjestio u upravne i nadzorne odbore i na direktorske pozicije (BH TELECOMA, FABRIKE DUHANA SARAJEVO, VODOVODA I DR.DRŽAVNIH PREDUZEĆA) finansijsjki obezbjede i svoju čukun čukun unučad onda ćemo smisliti rješenje da i vašu djecu zaposlimo kao pripravnike da dobijaju mjesečno po 300 KM na ruke. Dok ne dođe taj vakat, dajite sadaku u džamiju kako mi ef.Cerić i ostali džumanski promotori nebi ostali kokuzi.
Vrijeme je da se dignemo i zapocnemo \"BOSANSKO-PROLJECE\" NEMAMO STA IZGUBITI!!!!!!!!
stvar je u politickom kriminalu i korupciji.dok vladajuce stranke rade sto hoce,primaju mita od uvoznih lobija guseci domacu proizvodnju raznim nametima jer ima nemozes vise nanijet para koliko mogu potrositi a narodi konstantno bacaju nacionalnu kosku drzaci ih naspanovane a jadnici i ne primjecuju da su gladni.standard je srozan do dna i ne mislim da ce biti bolje uskoro.top domet nasih vlasti je zaduzivanje kod mmfa.zavaljujuci nas sve dublje dublje.najgore je sto vlada apsolutna apatija i nezainteresovanost sto je zaista za posmatranje.borili smo se jedni protiv drugih do krvi a sad samo posmatramo nijemo kako nas politicari guse????
FORMAT /C samo pomaze
Dragi gradjani,da bi se izborili sa novim poskupljenjima vlada i ja vam savjetujemo da stedite i da ne jedete tako cesto ,ne moraju biti 3 obroka dnevno,ponekad izbacite veceru a na meniju nemojte stavljati nista osim hljeba i soli ,sve drugo vam je luksuz,srd poz ,baksuz ministar
... citam komentare pa pomislih da nisam ja prolup\'o . Onda se vratim na naslov i vidim da je tema - poskupljenje hrane !!!! Sto bi mnogi komentatori , kao i do sada napisali , ono , vrlo \"umno\" , jer ne znaju drugacije .... he...he... , \" ma dno dna ...\" , ili ...\" ...ma ofiraju se...\" , ili ...\" pametnom dosta\"...., a onda obavezne nacionalisticke psovke , i obavezno : ...\" ha, ha, ha , ha,...\" . A na popravnim ispitima , opet - kecine ! E tugo moja/nasa.....