Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cirkus ima samo u Bosni Da nije ovoliko smijesno,bilo bitako zalosno Fuj
nema, svugdje je tako
Naravno da je obustavljen, pa ni na pijaci ne bi mogao biti ni pokrenut... Je nemaju dokaza... I za apremijera Novalića su pokrenuli proced bez ijednog dokaza, bagra prokletnička prodanih duša... Jedini BRANKO je ostao Čovjek.... Njega treba za Predsjednika BiH sa ovlastima bez ograničenja i u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti...
znaci pred penziju mozes stimati sta hoces
Pa šta sad!? Znači dok si sudija možeš biti korumpiran, svakakav, i raditi šta želiš, čim krene neko da te ganja hajmo u penziju.
Pušmipuli sm91
Važno je čovjeku od ugleda ocrniti obraz jer nije pristao na montirani proces.
pa stvarno ovo vise nema smisla, cuj obustavlje??? jesteli normalni???
Pušmipuli selver
Sudija Perić je jedan veliki gospodin, možete pisat što god hoćete al je pametnom i išaret dovoljan, hajmo 3 izdajte sve i prodajte sve što se može. Malo, malo pa kod Čvorića ili Duduka na sastanak, kako vas nije sramota.
A je l' i tebi išaret dovoljan?
nema veze sto ides u penziju moras odgovarati za sve nepravilnosti koje si radio samo kjad umres onda si slobodan
ko je pratio dosadašnji rad sudije Perića jasno mu je o kakvoj se pravnoj, intelektualnoj i profesionalnoj gromadi radi. a za ove neznalice što komentarišu pogrdno istog, jasno je, cijeli život bit ćete samo neznalice i ništa više.
Gromada koja je usrala motku na kraju sa zelenim ahbabima smrad treba ganjati dok je ziv ako mu se dokaze krivica a znamo da ucesnici vec imaju izrecene kazne. Kome solis pamet botino mooooj kifla i zvalje debilne
Sudstvo i sudije su samo za sirotinju tu glume državu a vamo haos
Mamu ti tvoju. Duše mrtvih da nosas!!!
Šta ovdje treba braniti ako zatutnji? Omladino, hvatajte se granice!
Hvatam ti se Staroj
Tako je, treba da izgubimo i ovo malo sto imamo, to samo moze komunjara Bosnjo skontat, s pivom u ruci. Ako ti se ne brani, noga, ionako je uvijek takvih komunjara bilo i u zadnjem ratu , pa se vratili sa zadnjim metkom.
krivicna odgovornost
Sto je SDA jaka i dalje, po Trojci... 😉 Isto sranje samo drugacije upakovan od SDA. Doduše tekija i sufije su čudo zlatnokravataši sa šahovskim figuricama i masonerijom.
Zaklela se zemlja raju da se tajne sve doznaju. Nije bitna istina samo zbog kazne tebi. Ima bitnijih stvari.
Ima facu fudbalskog trenera