Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Titova ulica je u općini Centar. To pripada SDA i Bake će to urediti deset puta bolje nego u ostatku države. 1 x 10 = Centar
Vala Bake ce napraviti jos stariji balkon.
@Trulex Mojne njatike i šupljikat kao cinik!
da je ovo kojim slučajem iz Osmalijskog doba ..to bi već tri puta onovljeno
@SVINJOHjEBSmrdin vidim istina te pogodila
Krme, šta mu ti imaš reći? vidi ti imena...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Obrušavanje austrougarskih fasada u KS opasno..." A gdje je to neopasno?
@tukelje 2 i moja žena glasa za tebe!!!
Hvala Ibro's wife. Moja žena recimo još nije sigurna obzirom da, ukoliko dobijem povjerenje građana, nema imuniteta ni puncu ni punici, a JU Jagomir uvijek ima mjesta za sve. )))
Ma ja, dovoljno je nalijepiti: opasnost od obrušavanja!
@almanah nekad je i malo dovoljno
@tukelje pred tobom je svijetla budućnost, moja podrška!!
Eto vidite, bez ijedne uložene marke već imam jedan glas. Malo po malo do 2020. ću pomrsiti račune mnogima. Hvala Ibro ReBorn
Mi u državi imamo problem oko razumijevanja vlasništva neke zgrade – bila ona austrougarska, jugoslovenska ili bosanska. Vlasnici stanova su vlasnici zgrade. Ja kao prolaznik ne mogu biti žrtva obrušavanja, jer neko "nema para" da plati restauratora, a živi u stanu koji vrijedi >3000 KM/m². Isto vrijedi i za ostale Sarajlije. Ko neće da održava, može i na selu da stanuje. Ne brani mu niko.
Možeš biti žrtva, vidiš. A ti poslije ganjaj pravdu, ahaa.
ako bude kakve sadake napravit ce se
Tuziti Austriju što nisu pravili kvalitetnije fasade!
:))) eto dobre ideje. Ti bi mogao u politiku odmah.
Ne govori da su krovovi od bakra a plafoni od metala!!!!! Sad ce sve odnijeti na otpad
Mislim da je neophodno da se svakom građaninu Sarajeva odbija za 7 braće da bi se dragom ALahu upućivale dove da konačno aštiti građane Sarajeva od austrougarskih balkona ali i od ostalih opasnosti kao crvenih, narančastih (SDP DF Bajrović) itd. Turisti bi uplaćivali putem NOVE tustičke zajednice grada pod šifrom 7B.
Sto visi to i otpada..
Koliko bolesnih umova piše po ovom portalu, Jagomir izgleda ima lijepu budućnost!!
Ja se sljedece izbore definitvno kadidujem kao nezavisni kandidat za načelnika opštine Centar sa samo jednim sloganom i obećanjem: "Obnavljenje JU Jagomir i proširenje kapaciteta istog" i tako rješim mnoge probleme u ovom gradu. Molim vas da me podržite a ja vam obećavam da će svi kapaciteti Jagomira biti popunjeni u prvih 30 dana.
Mišljenja sam da je sve do ZAKONA koji regulišu ovu oblast. Kod nas je najbitnije da se donese ZAKON, a što on nema veze sa realnošću i što se ne provodi nije bitno. Tek kada se dese ovakve stvari, piše se dan, dva i opet sve po starom.
eno i piramide se rune
Nista vjecno ne traje!
Bakir će to 'okupati' u tursku fasadu pa će SDA Saraj'vo da zna.