Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živio SDA, jebeš kuće! Život za ideale, samo naprijed a iz dana u dan sve gladniji, bjedniji i bolesniji.
NE SUOSJECAM. BEZ 200 000 ljudi I NASILNIH DEMOSNTRACIJA NEMA NISTA.
Naše jedino riješenje je da referendumom u bih izglasamo predaju bih u ruke japana na doživotno upravljanje i tek nekad tamo 5 koljenju da počnu uključivati nas iz bih u politiku ali samo pod njihovim nadzorom.
Znaci kad kazem nasilnih, ne mislim rusiti zgrade nego uci u zgrade i izbaciti vladajuce sa dozivotnom zabranom rada u drzvavnim istitucijama ili firmama. Drugo to nasilne ne znaci da ih moramo udarati, boze sacuvaj pa da ispadnemo ološ. Nego izvuci fizicki. Policija moze imati izbor da stanu uz narod jer i oni su narod, ili da se bore. Tako je u svim zemljama zapadnim. Otvorite oci.
OVAJ NAROD TO I ZASLUZUJE. GLUP I NEMOCAN. BOG KAZNJAVA JER JE NAROD UBLEHA. NE KRIVITE POLITICARE. I ONI SU ISTI TAJ NAROD. GLUP I BEZOBRAZAN.
imaju bazene u kuci .... Jadan je samo narod - ovi politicari su uzeli silne novce za sprecavanje od poplava a nisu ništa korisno napravili, pa mi nemamo ni strucnjake koji ce za svaku opasniju rijeku napraviti PLAN regulacije i kompletnu analizu sa finansijskim planom i onda da se lagano rješavaju problemi .....
OVAJ NAROD TO I ZASLUZUJE. GLUP I NEMOCAN. BOG KAZNJAVA JER JE NAROD UBLEHA. NE KRIVITE POLITICARE. I ONI SU ISTI TAJ NAROD. GLUP I BEZOBRAZAN.
jarane moj - pravo si mudar .....
Rata neće biti , mirno spavajte
nema straha od poplava- klitorix.ba i meterolozi