Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKA OPASNOST: Klasični psihopata odlikuje se - potpunim odsustvom savjesti - kao jedne važne osobine koju posjeduju normalni ljudi. On će se služiti svim sredstvima da ostvari svoje ciljeve. Radi se o ljudima koji su većinom - po samoj svojoj suštini – zli. Teško je preciznije navesti, ali izgleda da takvih u Beogradu ima minimalno 500 000.
OPASNA SOCIOLOŠKA (DRUŠTVENA) ZARAZA: Tariguzizam (srpski ekstremizam) nije opasnost samo za Balkan, već ta pošast pruža svoje mračne aspiracije i mnogo šire, a mogu da se inficiraju i drugi narodi. Neki od sada već klasičnih primijera su: - prijetnje branama (Amsterdam 2012), - raketne bombe (Moskva 1995), - atentat nožem (Švedska 2003), - improvizirana bomba (Norveška 2011).
dovoljno mi je sto svaki dan gledam oziljke od gelera na svom tijelu
desetine mojih jarana sad zivi vani i svi do jednog mi kazu "iz rata izađes tek onda kad napustis bosnu. nemas pojma koliki je to teret i kako se lakse ide kroz zivot kad ga skines sa sebe". nama ne dozvoljavaju da izađemo iz rata, makar na jedan dan
Najlakše je pobjeći od problema
Znači obilježavanje početka opsade je tebi "ne dozvoljavanje da izađemo iz rata" ??? Onda mi objasni pametnjakoviću zašto se obilježava početak i kraj 1 i 2-gog svjetskog rata,i ostalih ratova širom planete??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)