Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je lijepo vidjet, svaka čast !
Ma treba nam negdje i Bakirov grafit :P
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora na sajtu cete naci detlajna uputstva za rad na 3 sajta koja placaju provereno zaraditeodkuce,webs,com http://zaraditeodkuce.webs.com/
Ehhhh,bili su to zlatni dani ZOI Sarajevo.
Potrebno je napokon okrenuti leđa komunističkoj prošlosti i bratstvu i jedinstvu, i početi gledati u budučnost.
A da li su rekli koliko je kostala ta obnova tog murala? Imamo mi puno vecih problema u koje bi trebalo preusmjeriti novac, mural bi trebao biti na zadnjem mjestu za utrosak para. Mislim, nemam nista protiv te obnove, ali boga mu poljubim, ljudi umiru od gladi a novac se trosi na ovakve stvari od koje nema obican covjek koristi. Bolje bi bilo da su taj novac dali narodnoj kuhinji ili...
KLOC NA KLUPČAGI
Ja neznam tacno zasto,ali;ova zvijer me neodoljivo podsjeca na prljavog,zaraslog,na rakiju i bijeli luck zadriglog, u licu malo brasunastog; masne duge kose zaraslog,bezzubog, starijeg cikicu koji sa sigurnog uzvisenja iznad moga Sarajeva,salje olovo na moje sugradjane,ubija mladost,osakacuje,otkida udove... volio bih da je ovo samo moja paranoja, neutemeljena,bez smisla....... vucko,kako to opasno zvuci.
olimpijada je vremensko razdoblje izmedju dviju olimpijskih igara....(kvalifikacije etc.)...
Eto ti ga na, svaki dan Vučko...cijela historija BiH se svodi na ZOI1984. o majko mila
To Vučko legendo. Kandiduj se na izborima da te izglasamo.
Vučka za predsjednika!
Super, samo mi Vucko izgleda malo napuseno :) Sala, drago mi je pravo
Vucko je zasluzio, bar toliko!
ovo se nece svidjeti pitarima nigdje bordo boje
ha ja ev' zato i placem
nekad smo znali harat dobrinjom dok se islo u gimnaziju
jel to jedini nacin da se protumaci? ovdje je rijec o drugarstvu i dobroj zajjebanciji, moj sandzo...
meni rijetko kad u zivotu visi, mozda kad je ono bas zima... ne ocekujem od doslje da barata ovogradskim izrazima, tako da nisam iznenadjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)