Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije prvo ruglo koje je hadjibajric napravio na Carsiji...najgori nacelnik poslijeratni osim mozda skaljica
ČESTITKA ZA KOMENTAR. HADŽIBAJRIĆ, TAJ IMA GOVORNU MANU, OSKUDAN RJEČNIK I DJELUJE KAO PRAVI MAHALAC. STIDIM GA SE.
Lopovska posla, hoće oni da turska općina učestvuje sa 100% + imal' mene tu.
BRAVO, JER AKO TURCI JOŠ DONIRAJU ONDA JE TEK,,MERAJA, UZMI AGO KOLIKO TI DRAGO, JA GLADNOG BOŠNJE, NEMA NA KUGLI GLADNIJEG NARODA OD BOŠNJAKA. JA PRIPADAM U TU GRUPU, NISAM U POZICIJI DA KRADEM A GARANTUJEM DA BI, TO NAM JE IZGLEDA U GENIMA.
To vise preu novac ima 10 godina na jednom te istom,neka vas nemojte nista raditi
Pa sto birate tog Hadzibajrica na izborima. Kao da ga je bog tu postavio pa da se nezna odakle je dosao. Fakat ljudi kad idu na glasanje k’o da obole od privremene retardacije pa tek kasnije dodju sebi
HAHAHAHAHAHA, KAKO ĆE NOVCA I BITI, KOJI SAMO PUT SE VRŠE NEKAKVI ASFALTNI RADOVI NA RELACIJI VJEČNA VATRA-BAŠČARŠIJA. MALO MALO PA SE NEŠTO RADI OPET I OPET, KAKO SE NA TAJ NAČIN LOVA DIŽE. JA PLAHA VAKTRA ZA POGANA INSANA.
I I follow, I follow you deep sea baby I follow you I i follow I follow you
'' Baščaršijski trg je nepravilnog oblika, čija duža strana iznosi 219,59 m. Širina trga je promjenjiva zbog objekata koji se nalaze sa obje strane, a kreće se od 10 do 44 m. Na centralnom dijelu Trga nalazi se Sebilj sa klupama za odmor i česmama sa vodom za piće. '' Iz ovoga je lako zaključiti da je to projekat sa kojim bi se i Amerika mučila.
Ima kljima
Opet neko mahnuo pare.. heh..
I OPET ĆE NA ŽALOST, A TAJ ŠTO JE MAZNUO PARE KLADIM SE STAJE NA KOŽICU I MOLI SE BOGU. DAJ BOŽE DA SE JEDNOM UKOČI NA KOŽICI KADA LAŽE I BOGA I NAROD.
moguće je da je bog spremio kaznu na onom svijetu... a na ovom ga pušta i dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi naši su u planiranju svjetski prvaci, nisu ni započeli ali već para nestalo. kažu da je pesimista iskusni optimista.
ccccc sve propada cccccc
on bi volio da je ovo ndh još, jer tad je bilo med i mlijeko :-)
tugo moja non stop ga obnavljaju bolje one kerove ima ih 20 otjerajte sa sebilja nemožeš prići od smrada
Ima kod Bakira:)
Pa svake godine obnavljaju što ljeto što zimi i nikad da obnove...
GLUPI STVORE, ONI TO RADE SISTEMSKI, KAKO SE KO LATI IČEGA PO PITANJU OBNOVE TAKO SEBI SAGRATI KUĆU. ZNA SE KAKO STVARI KOD NAS FUNKCIONIŠU.
Je.ebao ti pas mater glupu jel kontaš sarkazm.
Hadzibajro,mogo si him ti posudit,od ono malo para sto se slucajno zavuklo u tvoje dzepove,dok si na funkciji!
NEMOJTE TAKO HADŽIBAJRIĆ JE POŠTENJAČINA TOLIKA POŠTENJAČINA DA ĆE OD POŠTENJA UMRIJETI. HAHA