Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uz dužno poštovanje, ni vi, ni muški vam pandani, niste pravog experta ni u prolazu sreli.
...pa zato i jesu experti(ce), bilježim se sa štovanjem:)
patriota...nemoj matere ti, pun mi je klinac tih budalaština, nek radi MUP, SIPA, OKTOPOD i slični svoj posao zabole me:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
alo, prođe vam 8 mart ima 3 dana.
maja s. je ekspertica za ..
Gdje su ti brojevi da im ja pokažem eksperta :)
Ovo je nevidjena kreativnost za stvaranje nevladinih organizacija i 'projekata' koji za cilj imaju uzeti novac za šuplju priču. Da se razumijemo, ja sam za više žena u svim sektorima, ali nikakva lista to neće promijeniti. Osim ako su na listi i one žene (a ima i njih par) što su za sve stručnjaci, politika, psihologija, sport, fenomeni... ko obraća pažnju zna o kakvim se radi...
Magistrica rodnih studija hahaha. Prvo sam pomislio da je u pitanju zena strucnjak ginekolog. Nije nista licno, al ovo je ***anje u zdrav mozak.
Ona Maca iz Tuzle je na dobrom putu da postane ekspertica. Ovo ostalo, taraba...
Eksperti koji su pripremali Listu ekspertica trebali su skontati da istu objave online.
Mene neko zaj... Čuj "eksperica"? Od kada to naš jezik krase stručni feminizmi? Onda nije npr diplomirani žurnalista nego diplomirana žurnalistikinja. Mijenjajte diplome dame.
Pošto je sat?
sve ok, ali koji k.rac im predstavlja "ekspertica za rodne studije", i mislim uopste taj pojam, cuj "rodne studije", mislim f.uck off!!!
Ovo mi je nekako nesigurno...jel ima negdje lista muskih eksperata ?
Ovo je nevidjena glupost! U potpunosti bespotrebno. Ukoliko trebate experta mozete da/nju pronaci u nadleznim institucijama, a ne u imeniku..Ugrozavate ljudima privatnost! Glupostima nikad kraja..
Pise u tekstu da su se same javile na oglas i dale saglasnost da budu stavljene na listu!?
Slazem se s Vama. Osim toga, pouzdano znam da jedna od ovih "magistrica" nije magistrirala. Novinari, po obicaju, nista ne provjeravaju nego objave sta god ko napise. Sramota, i steta za strucne osobe koje su se nasle na istom spisku sa ovim ublehasicama.
Super. Posto su?
.....je suis ekspertica:)))
gdje je link da se skine lista ak zatreba