Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a kojeg god srbina upitas" gdje si bio 92-5"..odgovrit ce ti, u Novom sadu....pa onda je taj grad imao 8 mil stanovnika
To majstore
Psihopata, u jednom gradu se uhvati vise genocidnih cetnika nego u tri kantona Bosnjaka I Hrvata za zlocine, to ti govori koliko ste dno dna...Otidji kod svog svetitelja kacevande da istjera iz tebe zlo I UCERA DOBRO.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Priča se da sprska dijaspora u Hagu hoće tražit ocjepljenje od Holandije :D
Treba hapsit samo lose ljude,nebitna vjera,nacija ili sta vec.Pametan nece reci ni da su to srbi,hrvati ili muslimani..
Stop hapšenju srpskih heroja! U ratu su učestvovali i Muslimani i Hrvati, a ne samo Srbi, od kojih je pola uhapšeno nedužno! Ali koliko god naših sunarodnika da uhapse, mi znamo da je naša borba istinska, i ideal čist, kakvu god priču nametali!
ok...postivam hapsenje ratnih zlicinaca....al u cem je problem,zasto nema objave da je u mostaru uhapsen domtor koji je dabas na visokoj funkciji u bolnici a radio zvjeestva kao pripadnik abih....u cemu je razlika njegovog uhicenja i tlocina i zlocina od ovuh idiota il zlocina darija kordica....ajmo malo biti realni...
Srbi su počinili 97 posto zločina na području bivše Jugoslavije. Ne mogu se kriti vječno. Sve pohapsiti. A sve lafo "miroljubiv narod". Sve dok ijedan zlikovac,. koji je bio pripadnih genocidno-terorističke tzv vojske rs. naoružane oružijem JNA, čije oružije su svi kupovali u bivšoj Jugoslaviji, a Srbi oteli sebi, ne bude iza rešetaka, neće biti mira. Čak i onaj što je logističar bio u skladištu mora u Hag ići, jer je hranio koljače.
Dvadeset godina je proslo a SIPA tek sad pocinje da radi. Tri Zenicka KPD-e su malo da prihvate sve zlocince iz sumske genocidne.Da je SIPA kako treba ove scene bi trebale biti svakodnevno a Bosna bi bila odavno normalna drzava.
Pa bas ovih Srba nije stid?
Znalo se vec,ali et'sad mi je dusa na mjestu.Smece od nacije. Bosnjo;pamti pa vrati!
samo ih cukajte, nek ni jedan ratni zlocinac ne ostane ne kaznjen
Genocidasi u celije
sad im crnce poslat u celiju da im malo cmar razvale :)
...onda cemo crnce poslati vasim mamama!
Posalji im pozivnicu oni ce miljenko rado jebat tebe mamaru i rod u CMAR Sa kacavendo gang BANG
sad im crnce poslat u celiju da im malo cmar razvale :)
samo sto su dosli sa proslave Velike Gospojne na Ozrenu,zakuca murija na vrata...
Samo hapsi i glavu do zemlje guraj bilo koje nacionalnosti da je. Njima nije mjesto u ovakoj lijepoj zemlji BOSNI I HERCEGOVINI
Za Haga....SPREMNI....