Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudno, svi bogobojazni 🤣
Nama treba samo Zakon o lobiranju koji postoji na zapadu i odmah će korupcije nestati 100 %!!!
I traže da se izbace strani sudije iz ustavnog suda da postave na njihovo mjesto korumpiranu stoku. Strance treba postaviti na sve bitne funkcije od policije do predsjednika sudova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo toliko korumpirani da ćemo srediti prvo mjesto preko štele...
Naravno. Jedina država gdje ti neustavno nametnuta vlast namjesti sudski slučaj za optužnicu pa onda budeš kriv za nešto za šta nisi ni optužen.
Najvise vjernika u Bosni a najjaca po korupciji. To vam govori o kakvim se vjernicima radi ;).
Kod nas je narod navikao da mora dati novac, kod doktora,za neki papir,ili za zaposlenje gdje je postalo normalno da moras dati novac za posao u drzavnim firmama.Pa imate snimak od nedavno gdje se namjesta konkurs u Domu zdravlja Sarajevo i kaze na snimku covjek ovom drugom;Ni Bog ti ne moze pomoci da se zaposlis i jedino te direktor Abel Baltic moze zaposliti.Eno na biro,u konkurs za vozace,samo formalno, jer je vec sve namjesteno i tuzilastvo nista ne radi da uhapsi ove kriminalce,sramota.
ne dajem nikome mito... samo uzimam,,, ako bog da
Neki prvaci Islamske zajednice i SDA-ovci tvrde da u BiH nema korupcije. :)
Cim je sendvic budzasto u parlamentu te sa 50% viska zaposlenih pri javnoj upravi normalno je da ce i narod gledat da preskoci drzavu ili da dodje preko reda u doktora.Vratite nam Jugoslaviju.
Bice ti otvoreni balkan,strpi se
Svi smo mi korumpirani,a svi smo protiv korupcije.Jedno govorimo, drugo radimo.Dvostruki moral,to je nasa boljka.Ima li neko da nije nekom ponudio novac ili uslugu da zavrsi neki posao ili ne bude kaznjen?Za doktore da ne pricamo,to je ono koverta kao poklon.Do nas je,sami smo krivi.
Dajte nesto novo , ovo je vec poznata stvar .
Kako kad smo muminovska zemlja, sve u dzamiju i crkvu ide i moli se bogu. Kako?
sjede u kaficu pored dzamije i crkve a vodi ih hodza i pop ko da su prisustvovali? Nije valjda i tu korupcija
Nove stranke stizu, sad dolaze nova uhljebljenja. Ja tebi ruku u skupstini a ti mi citavu familiju zaposli...
Heh mi smo ti male mace za zapad...samo sto mi ne pravimo taj izjestaj....da pravimo I mi bi bili na zadnjem mjestu.🤌😊
😂😂😂
Kod nas se to uci od malih nogu. Jos u osnovnoj pocinje pitanje kako ja to mogu premuljati da se ne patim. Dok dodju do osamnaeste, svi su vec eksperti u muljanju. Ne bi to bilo toliko cudno, da se svi ne busaju u prsa da su neki vjernici, a nigdje vise prevaranata.
Ima u engleskom 'give me a favor'.
I vi stvarno mislite da ce nas primiti u eu. Hahaha
Čista laž,BiH je ubjedljivo prva žele da nam preotmuprvo mjesto u korupciji