Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad malo bolje promislim: Bolje da Željkooglu nije došao. Zalažem se da ni ubuduće ne dolazi.
Ne viđe Željka da polaže vijenac... Ah da, on je ratovao protiv Hrvata.
željkogülu o, ancak o kadar büyük Hırvat acil yükümlülükleri vardı, hiçbir zaman vardı, ve onun temsil gerekiyordu insanlar, kim sikikleri. nažalost,željkogulu je zaboravio da je hrvatski član predsjedništva,naravno "legitimno" izabran od strane hrvatskog naroda.
HVO pocetak rata proveo kao saveznik armije BIH, kraj rata zavrsio kao saveznik cetnika. Iz naseg budzeta mi njihovim vojnicima dajemo pare i dan danas a ti isti su pocinili genocid u Ahmicima gdje su zivu djecu i zene palili u kucama. A sta su tek u Zepcu uradili, srusili oko 6 dzamija mislim zajedno sa cetnicima i ocistili grad od Bosnjaka.,
Doooobro. Aj sad nabroji sve zločine Armije BIH i mudža nad Hrvatima.