Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva nasa bjeda se vidi na ovakvim temama ,tuzno do bola :(
Slabo se to u medijima spomene...u Bijeljini je i poceo rat na cijelom prostoru BIH....mogo bih cijelu knjigu toga da napisem o desavanjima od aprila 92 do maja 95 do kada sam bio u svojoj carsiji pod nevidjenim terorom....i opet se sve prezivi...i sve nadoknadi....ziva glava sve izdrzi....
@vrisak kojim to terorom?nemoj da izvrces stvari jer se zna dobro sta je bilo u bijeljini pa kada vec hoces da je napises onda stavi sve cinjenice kao pitanja za koje postoje odgovori.
terorom koji su svi bosnjaci protjerivani iz svojih kuca,svi bosnjaci dobijali otkaze na poslu,svakome bosnjaku ukinut telefon,sikaniranja raznorazna em od izbjeglica sa majevice koji nisu znali sta je usisivac dok nisu dosli u nas grad...tororom domacih komsija,ne kazem da su svi,bilo je izuzetaka i ljudi postenih kojih je to bilo sramota sta je cinjeno sve po gradu,razglasno auto koje je svaki dan vozilo kroz bijeljinu i pustalo fasisticku muziku,terorom haskom optizenika Vojkana Djurkovica koji je ocistio pola Bijeljine od nesrpskog stanovnista istovarajuci ih na prvu borbenu liniju na majevici u Seljublju i okolini...rusenjem svih dzamiji u gradu...jel ti treba jos nesto,mozda sam zaboravio???Kako te nije sramota da uopste bilo sta spominjes kad svak ziv zna sta se desavalo u gradu nasem u koji je sprsja dobrovoljacka garda upala i "oslobodila"bijeljinu,samo ne znam od koga???Jel od nas bijeljinaca??Koja je vojska jos postojala na podrucju semberije medjedu??Koja??Da nisu japanci bili ili crveni kmer??Bolje ti je da sutis keru..ja bih se stidio na tvom mjestu da bilo sta kazem.....
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Insistirajte na pravdi,drugacije je necete dozivjeti. Zalosno je to da nemate nikave podrske i da ste prepusteni sami sebi.
Nove generacije nece zaboraviti.