Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bar nije docekao daga ko nasera ponizavaju u dejtonu .imal jos koji bosnjak dace posle nasera ostati bosnjak jel ovoje najvece ponizenje koje je bosnjak dobio.komadante krajina je uz tebe.u krajini jos noge fahrudina radocinca nisu prohodale .ima pozivnicu za buzimski dres pa nek navrati
Bože ne zamjeri običnom narodu, nije kriv što na mezar jednog od najvećih ljudi Bosne i Hercegovine dolaze neljudi, interesdžije, neznalice, laktaroši, nesposobnjakovići, prevaranti i td, što se vidi na slici. Poštovani i veliki najveći čovječe Safet Zajko neka ti dragi Alah podari lijepi dženet.
Evo jedna fotografija golorukog "heroja" sa automatskom puskom "na pola godine prije rata", a inteligentni izrazi lica ovog drustvanca govore vise od rijeci. https://bosnjaci.files.wordpress.com/2013/07/safet-zajko-na-pola-godine-prije-rata1.jpg Bez ovakvog topovskog mesa, tesko bi Alija Izetbegovic zrtvovao mir za nezavisnost i bio prethodnica NATO pakta u rusenju Jugoslavije.
Znam da Zajko i ovakvi sto su se naoruzali "na pola godine prije rata" nisu ubijali civile. Svi ti sto su zgrabili oruzje su divni ljudi. Rat uopste nije poceo zbog tih naoruzanih nego zbog krvolocnih civila koji su isli na posao i u skolu.
Naravno da Zajko nije ubijao civile. Srpski civili su se ubijali sami. I naravno da nije bio pljackas i kriminalac. Ni on, ni Juka, ni Caco, ni svi drugi koji su se naoruzali, jer kriminalci se uopste ne bave krijumcarenjem oruzja. On je posten covjek koji je ovu pusku na fotografiji kupio u robnoj kuci i uopste nije imao namjeru nikoga da ubija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo su pravepatriote i veliki ljudi. Neka ti je lijepi rahmet! Da samo možeš vidjeti za koga i za šta si se borio i kako ti se velika većina naroda zlopati ali.....