Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim mojim ratnim drugovima gdje god bili CESTITKE !!! Ovima i svim neznanim junacima, gazijama, herojima, sehidima, hvala vam sto ste u najteze vrijeme za nasu lijepu BiH. bili na nasoj strani, na strani nejaci i pravde!!! Mnogi vas gaze i pljuju, ali niko nemoze pobiti cinjenicu da ste bili na Bosanskoj strani!!!! Nasa je borba bila pravedna i casna, nikakve lazi i tkz "dokazi" da nas diskredituju to ne mogu promijeniti. HVALA VAM EL FATIHA, LJILJAN, I SUZE NA MEZARE, ZA SVE NASE SEHIDE, NAJBOLJE SINOVE OVE JEDINE NAM ZEMLJE -BOSNE I HERCEGOVINE STO NESEBICNO DADOSE SVOJE ZIVOTE!!! HVALA VAM BRACO MI VAS NIKADA NECEMO ZABORAVITI !!!!!
Čestitke ljutim Kraišnicima.
Trebate da napisete koja IDC jer bilo ih je dosta, a zna se koja je najelitnija. BILJNI VOD !!!!
IDC 5 Korpusa je IDC na nivou korpusa. Znaci napisano je koja je jedinica. Kao sto imas BVP 5 Korpusa ili cetu veze 5 Korpusa tako si imao i cetu IDC 5 Korpusa.
sve cestitke 5-om korpusu :)
njih su babini redovno tukli babo volimo te kmek kmeeeeeeeeeeeeeee
Бог створи Земљу, Србе а после њих и остале народе разне. И рече Бог Србима: "Вама ћу дати једну веома специфичну особину. Нека то буде курчење, а да ствар учиним занимљивијом, нека то буде курчење без икаквог основа." И још им рече: "Идите сада Срби и курчите се Земљом док је света и века, док нека сила не попизди па вас сатре до последњег." И тако Срби годинама ходише по Јевроазији док коначно у VII веку не стигоше на Валкан. Један од њих рече: "Чини ми се да је овај плодни балкански простор погодан за наше курчење." Остали се сложише. И курчисмо се тако вековима док не доћоше Османлије. Кажу они: "Аман, Срби, само нас пустите да прођемо овуда па да пљачкамо богату западну Јевропу." Срби одговорише: "Курац да прођете." Сатреше нас. После пет векова изби буна. Турци веле: "Ево вам примирје." А Срби: "Ево вам курац." Прођоше онда мањи и већи ратови, док не дођосмо до Првог светског рата. Аусторугари веле: "Аман, Срби, предајте се. Десет пута смо већи од вас." Одговор је гласио: "Предамо се курац бре!" Сатреше нас. Дође тако и Други светски рат. Влада потписала пакт. Народ виче: "Курац пакт!" Немачка каже: "Добићете по пички." Срби: "Добићете ви курац ѕа много година, и то тврд!" Сатреше нас. Мало после њих дођоше и Амери: "Дајте базу на Косову!" "Дамо вам курац на Косову, да се засладите." Сатреше нас. НАТО виче: "Уђите у наш пакт да вас не би размождили." Срби: "Уђемо курац у ваш курчеви пакт, набијемо вас све на курац. И успут попушите исти." Епилог се да наслутити... наша прича се наставља...
kikser dje su ti ti babini? Ja svakodnevno idem u Kladusu i ni za lijeka ih. Ili su se mozda ugledali na potomke Turaka za koje su radili pa se skrivaju ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)