Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dan ljubavi , milosrdja i dobrote za svakog pravoslavca kako li je tek na ostale dane ccc
Hakija, rahmet ti dusi. Pravoslavcima zelim sretan Bozic. A ovim che.taljima i ujama, da nam zivite u nasoj DOMOVINI BOSNI jos hiljadama godina i da sanjate o svojim velikim sm.dijama i endehazijama isto toliko, i da se jedete kad gledate u svoje pasose i licne karte. \"Skloni obuću kad prelazis Unu Savu Drinu. Operi noge u rijekama Bosna je ćilimom zastrta.\"
Sve dok se ne osveti nasa krv, na nacin kako smo se prije svetili, da ne pojasnjavam, znate vec..do tada NECU BITI ZADOVOLJAN!
\"na mezarju Alipašine džamije i učenjem Fatihe u Sarajevu\" Ovo ocigldno govori o MULTIETICNOSTI SARAJEVA, i kakvu je to Alija BiH zagovarao...Zbog toga su Muslimani sabijeni u tor od 24% BiH teritorije... Nek je rahmet ovom \"multieticnom shehidu\" ups...
Nasere cestitam ti 11 juli dan oslobodjenja s.r.p.s.k.e S,r,e,b,r,e,n,i,c,e, cestitam ti 8000 puta
http://www.youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Hakiju Turajlica su izdali i u smrt poslali Alija Izetbegovic i kriminalna mafija okuoljena oko njega!
Samo da pozdravim i cestitak bozic mojim Kravicama
Jesam se israo na badnjak a vlahadija jede li jede
24% je ipak 24% više nego što ste nam odrezali u Karađorđevu. A vi imate najmanji entitet iz dva dijela a nećete ni to dugo.
suze ronim nad 24% heheheheheheh
Jara nisi upucen za ovog Mirsada Fazlica !!! http://hr.wikipedia.org/wiki/Grad_koji_se_mogao_%C5%BErtvovati Procitaj !
Koji je idiot dozvolio da se ovakva vijest moze komentirati
I samo neka SIPA i dalje ganja branioce BIH a serviani genocidasi i zlocinci neka slobodno hodaju! UBICE! UBICE! UBICE! Mirsad Fazlic je u norveskom dokumentarcu dokazao da nije bio genocid u Srebrenici i da je A BiH zapravo bila \"islamisticka\" Pored ovakvih \"nasih\" novinara i politicara krscanska europa samomoze da uziva u nasem nestanku... Neka je vjeciti rahmet i hvala Hakiji!Na zalost pred nama je jos teza borba jer sada treba dobro ocistiti svoje redove ...u protivnom nema nas,a Bosna ce postati (ako vec nije) srpska kolonija
Smeješ se a plakati bi hteo?
hahahahahahaha,pazi da se i tih 24% ne smanji hahahahah
U pravu si. Samo rat nije gotov dok Srpska ne nestane.