Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani i Hrvati antifašisti????????????????????????????????????????????Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
1.Muslimani obiljezavaju \'\'Igmanski mars\'\'...2.Dan kada je neki glupan, poveo vojsku preko Mrazista , po ekstremnoj hladnoci ! Da je isao bilo kojim drugim pravcem , prosli bi s neuporedivo manje problema ! samo 150 m nize temperatura je bila mnogo podnosljivija !
nemam komentara,................. na vaše komentare......
E, j... ga. Zanemarite ovo jer tad nije bilo bošnjaka.
Šta ste to vi obilježavali? Možda ganjanje tih jedinica koje su gazile Igman te hladne noći? U tim jedinicama nije bilo muslimana, jer tad nije bilo Bošnjaka.
J.. te Tito. Njjegovo ime će ostati zauvijek upisano u istoriji među svih onih koji su se borili protiv fašizma i nacizma. za razliku od Alije Izetbegovića..
Zato sto vi mamlazi neznate da je u partizanima bilo partizana koji nisu bas bili komunjare, a i onih koji su umjesto crvene petokrake nosili polumjesec i zvijezdu. Naravno tito se brzo pobrino da se toj cinjenici brzo trag zametne kako sto je krio četničke zločine u višegradu i foći. Tako mao češće čačkajte po historiji a ne čitajte ono što srbi i ostali drugovi pišu jer tako će te još dugo ostati mamlazi. Poz :D
Ni ja ne znam kakve veze imaju sehidi sa partizanima, ali eto
I majka i ćaća i tvoja tintara su zlonamjerni!
NE ZNAM KAKVE VEZE IMAJU SEHIDI SA PARTIZANIMA, KADA NAM JE SVIMA DOBRO POZNATO DA SU SEHIDI NA CELU IMALI SLOVO U A PARTIZANI PETOKRAKU... VJEROVATNO NEKI ZLONAMJERNI NESPORAZUM..
Svaka vam cast, antifaisti. Jedva da je ostao jos koji ucesnik NOB, a ipak se drze. Mala zamjerka na izboru fotografije - mogli ste dati sliku nekog partizana, autenticnu, iz onog razdoblja, a ne Slavka Stimca iz nekog filma.