Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUZLO, SRETAN TI DAN SLOBODE!
ŽIVIO TITO ŽIVILO BRATSTVO I JEDINSTVO SMRT FAŠIZMU BRAVO ZA MOJU TUZLU
juriss antifasiste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ceka se drugo oslobodjenje tuzle!!!!! oslobodjenje od sarajeva,kantonalne seljacke vlasti i lopovije i autonomija DRZAVA TUZLA!!!!! VRIJEME JE DA VRATIMO KANTONALNE UBLEHASE NA NJIVE S KOJIH SU DOSLI,VRIJEME JE DA UZMEMO STVAR U SVOJE RUKE!!!!
E drug, jesi li jos u Afganistanu?
ne,na drugom sam zadatku. sta ima kod tebe ?! gledam oborili c 130 ,kazu poletila s kia/e
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kad su komunistički banditi prvi put OKUPIRALI (ne "oslobodili") Tuzlu, na pravdi Boga i na tipično za njih podmukao, prevarni način likvidirali su Kapetana Muhameda Hadžiefendića - a niko više od njega nije učinio na zaštiti bošnjačkog stanovništva od četničkih i srbokomunističkih bandi... https://hr.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Hadžefendić Dabogda im se komunjarsko sjeme zatrlo!!!
Ta slobidarska Tuzla je u oktobru 1991 na Sonom trgu sahranjivala Yugu!
Tito je tiranin i ubica isto kao Stanjin.
alija prod'o srebrenicu!
a munira se kune da sa 4000 hiljade mjesecno nije zadovoljna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
100% ZASLUZIO MESIC
@poskok9 ti sad vako sad nako de popij tablete ne preskaci
Dan, kada su cetnici i ustase zavrsili na aparatima.
...a dan kada su se Bošnje izjašnjavale kao Srbi ili Hrvati sve do 1971 godine.
Zivot je vazniji. Da su pobijedili cetnici ili ustase, ne bi se imao ko od muslimana bilo kako izjasnjavat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gospodin Mesić je osoba koja se može voljeti kao vlastiti otac. Nek si živ i zdrav Stjepane stotinu godina.
Mesic je vrh od covjeka... Stavite njega za visokog predstavnika BiH, HR je u Europskoj uniji i taman...
@Ujko Čuj...otkad ih to imas?
E dogodine počasni građanin postaje Vojislav Šešelj.
U Laktašima možda
Bem ga pokvarena. A Tuzli čestitke iako Tuzlaci po mom iskustvu nikad ljudi nisu bili, ali nije jadan grad za to kriv.
neko ti zagino u koloni?
Nije, nemam tamo nikog vaznog, hvala Bogu!
Prvi put da me Tuzla razocara. Dan oslobodjenja ovog grada u Drugom svjetskom ratu, a pocasni gradjanin najveci zivi ustasa. Mogli su i nekom njemackom SS vojniku dati nagradu.
Otmjeni, nemate vi zasluznijeg ustasu od njega. Slobodno budite ponosni.
Haj bar nisu Bandićima, Mamićima, Kolindama nagradu dali ko ovi naši papci u Sarajevu. Kod nas se otvoreno kriminalci nagrađuju i to iz okolnih zemalja. Još samo Karamarko i Sanader da dobiju pa smo kompletirali listu.
Koliki umnobolnik moraš biti pa voleti partiju i Tita, to mi nikada neće biti jasno. Bošnjaci su u komunjarskoj Jugoslavniji dobili pravo na izjašnjavanje "Musliman" tek 1971 godine, a ova gomila jugonostalgičarske stoke nose na reveru Titovu sliku. Lobotomija!
ja bi te pitao sta ti je djed bio za vrijeme drugog svjetskog rata partizan il cetnik>!
Kako je vidljivo kako je Bosna pukla,kako se nikada vise nece zalijepiti.Nema tog ljepila.Pocasni gradjanin ustasa bradata,koji je srusio divnu Jugu,koji je izjavio cuvenu recenicu,moj posao je zavrsen,jugoslavija vise ne postoji.E,moja Tuzlo sta si docekala da i ti budes fasisoidna.Sve srpske neprijatelje i srbomrsce ste proglasili za pocasne gradjane sirom vase vilajeta.
Tacno.
sta je covjek slagao,u to vrijeme juga se pretvorila u srboslaviju,zveketalo se oruzjem i prijetilo.ta ista jna koju je bukvalno opremio narod je upotrebljenja protiv istog.sta je ba s tobom budalasu,imas amneziju!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)