Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA OVAJ NACIN ZELIM CESTITATI SVIM BOSANSKO/HERCEGOVACKIM GRADJANIMA, (KOJI VIDE U BiH SVOJU DRZAVU) DAN NEZAVISNOSTI BiH. ZELIO BIH DA BOSNA I HERCEGOVINA KONACNO POSTANE BOGATA ONOLIKO KOLIKO JE I LIJEPA I DA GRADJANI OVE NAJLJEPSE DRZAVE BUDU NAJSRETNIJI NAROD. SELAM i POZDRAV BiH OD I.G.
Obiljezen je dan kada su Hrvati nasankali tupave i prokisle Bosnje da se odcjepljuju kako bi se teziste rata sa Hrvatske prebacilo u BiH i kako bi se tupave i prokisle Bosnej zavadile sa Srbima .. a kada je Hrvatska ojacala onda su Hrvati izdali te iste tupave i prokisle Bosnje i stvorili HB a onda je senilni Alija 1995-te ugasio Republiku BiH za koju su se borili njeni patrioti i pristao je na stvaranje ove sizofrene drzave u kojoj je dobro samo podobnoj administraciji .. E ako je taj dan za slaviti onda aferim samo ne znam kako ga slaviti bez Ustava Republike BiH kojeg od 1995-te nemamo .. ovim slavljem samo nasmijavamo komsije a i jesmo uvijek bili za sprdnju i za viceve.
Na historijski referendum 1. marta 1992. godine odazvalo se 64,31 % građana svih nacija i konfesija, a na pitanje koje je glasilo: Jeste li za suverenu i neovisnu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih građana, naroda Bosne i Hercegovine – Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive?, 99,44 % građana izjasnilo se sa ZA
Koja drzava ? Mozemo je zvati Turska ili Pkistan... Drugo ne postoji!!!
Plitki ste vi koji osporavate ovaj dan... Znam da nam nije generalno dobro, ni da nam u skrijoj budućnosti neće biti bolje, posebno nama muslimanima ....ali ko je sinoć gledao dokumentarac Vanzemaljci iznad Sarajeva na TVSA, taj nije mogao ostatio ravnodušan... Koliko je ljudi dalo život na ratištima za ovu državu kojom vi danas kročite i pljujete po njoj, a dajte se malo osvjestite i razmislite, gledajte, istražujte, ne gurajte historiju pod tepih, googlajte.... sramota, ne zaboravite.... Hvala herojima koji su dali svoje živote, Zajki, Isoviću, Vikićevim i mnogima drugima a trebalo bi mnogo više prostoja da se pobroje... Pa u čast njima, muslimani dignite ponosno glave, nama jeste teško ali oni su život dali...
Prosle godine je barem ovaj dan bio slavljen u Federaciji a danas ga nisu slavili u 5 Kantona sto znaci OPSTA PROPAST :)
U Mostaru ce normalno obilježava,u BL u hotelu Bosna u Zvorniku skromno ali obilježava u Brčkom normalno....i to sve na 24% :)))
Od ovog dana BiH je postala nezavisna, ali sama od same sebe, a sto se tice ostatka svijeta, nikad nije bila zavisnija jer ni jednu odluku ne moze samostalno da donese. SRECAN VAM DAN NEZAVISNOSTI I DAO BOG DA VAM TAKO POTRAJE.
Koliko i Bosnjaci vjeruju u ovaj dan vidi se po slikama ko polaze civjece he he he he ispred Federalnog ministarstva za pitanje boraca poslali dvije volonterke i Mirzu Terzu kojem su nedavno nastimali Konkurs i postavili ga na mjesto internog kontrolora a decko otisao u Banja Luku i kupio diplomu he he he he he he he he he he eh eh eeeeeeehhhhhh koji cirkus
http://poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=26330:u-hercegovini-sruen-signal-ftv-a-hera-jo-nije-preuzela-odgovornost&catid=91:hercegovina&Itemid=103
Tvoja odluka ima ko hoće,većina hoće
Po Dejtonu u koji se Mile kune je stanje sledeće Bosna i Hercegovina nastavlja kontinuitet R BiH i svi zakoni ostaju važeći do njihove promjene,promjene za sada nije bilo i to je važeći praznik Čestitke stižu iz svih država svijeta SAD,Kina,UK,Rusija.......... Hvala na čestitkama i ja želim svim patriotama sretan dan nezavisnosti.
SERINDA SWAN ZA PREDSJEDNICU SUPLJAK-DRZAVE!!!!!!!!!
E cuj mu drzave i SRANJA.
Nije u pitanju \"dan nezavisnosti\" vec \"dan secesije\" jednog dijela (2/3) BiH, pa tako da se ne moze odnositi na cijelu drzavu. Stvarno ne znam kako nekima nije jasno da 1.mart Srbi nece nikada priznati kao praznik.