Otac i sin Džumhur kod Silajdžića
0
Obezbjeđuje se strana stipendija za talentovanog tenisera
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://tinyurl.com/mazaborvihfinsku
RANI SREDNJI VIJEK http://tinyurl.com/2vvyz4j http://tinyurl.com/3xzujkg http://tinyurl.com/2ve2mt6
http://lanekassen.no/Toppmeny/Languages/English/About-the-Norwegian-State-Educational-Loan-Fund-/ http://csn.se/en/2.743/2.751 http://su.dk/English/Sider/agency.aspx
a sta ce mo sa repkom?
@englez: \"pravi i profesionalni predsjednik BiH, koji cak i prica dobar Engleski jezik...\" Svaka čast na engleskom jeziku ali ostalo ni približno nije tačno. Biti DRŽAVNIK je nešto mnogo više od običnog politikanta kakav je Silajdžić, koji se u svom mandatu isticao netolerantnošću, dizanjem nacionalnih tenzija i diplomatskim istupima na ivici skandala. Koliko \"voli\" svoju zemlju pokazuje i to da gotovo nije kročio u jedan dio svoje zemlje za 4 godine. Ratni kadrovi trebaju postati prošlost ako ova zemlja hoće da ima budućnost. Da ne bi bilo zabune, ni njegova dvojica kolega iz Predsjedništva nisu se proslavili, tj. činili su trio fantastiko destrukcije, sukoba i sramoćenja cijele države. DRŽAVNIK bi mogao biti npr. Ibrahim Spahić -)
Pa ucio je jezike, u Bengaziju u Libiji je zavrsio jezicki fakultet. Zar ne bi bilo sramota da on ko nastavnik jezika ne zna govoriti.
Haris umjesto da nas spasava iz ove krize u koju nas je on doveo svojom politikom, on nekoj stranoj zemlji daje naseg sportistu koji je potencijal i koji ce za par godina u svijetu biti poznat kao teniser te zemlje a mi cemo citati po nasim novinama njegove intervjue kako je on sa ovih prostora i kako voli BiH ....
pravi i profesionalni predsjednik BiH, koji cak i prica dobar Engleski jezik, to je haman ne moguce naci na Balkanu, cak ni jedan Srbijanski ili Hrvatski predsjednik nikad nije znao niti ce znati Engleski da prica kompetentno na zapadnim medijama. Nismo losi po tome.
TO JE HVALA ZA TOLERANCIJU I DOBRODOŠLICU NAKON ŠTO STE BILI PROTJERANI IZ ŠPANIJE? JEL Đ.U.B.R.E ČIFFUTTSKO ???
Evo prošlo 6 sati a Džeko još nije nigdje prešao. Mora za danas bar jednom negdje preći ili ću se ukantati. Barem jednom da negdje pređe danas, please!!!
Harise,sta je sa domacom stipendijom?Kolim znam,ko stipendira,taj i prima stipendistu pod svoje okrilje.
Nije se rodio ko je narodu ugodio, zaista gest za pohvalu od strane dr. Silajdžica, a ovo za Marina Č. je u najmanju ruku smijesno, taj decko je HRVAT.........A Damiru svakako zelim sve najbolje u buducnosti....
Zašto mu BiH ne može dati stipendiju, nego završavaju proceduru oko jene strane stipendije!!! Gdje ide BH novac!!! Svasta!!!
svaka čast Predjedniku Silajdžiću a još više PRVAKU Džumhuru
Ma bitno je da se don Hare u zadnje vrijeme redovno slika da ga narod vidi i da bi mogao glasati za njega .... a to sto je on legalizovao RS i zlocin, sto je svojom losom politikom ojacao institucije RS-a, sto je Bosnjake razbio na 10 kantona da bi ih lakse mogli popljackati, sto je svu svoju siru i uzu porodicu u ratu razmjestio po ambasadama i tako dokazao svoj patriotizam, sto postavlja najlosije ministre tipa Halilovic, Alic, Alkalaj koji samo rasipaju budzet, sto se tamo gdje njegovi vladaju mogu zaposliti samo nepismeni stranacki podobnjaci radi cega mladi i obrazovani bjeze iz ove zemlje, sto je dok se klala Srebrenica kao premijer vlade spavao, sto je tu Srebrenicu ostavio kasnije RS u amanet, sto za 20 godina vlasti nista dobro uradio nije ... itd itd itd Sve to nema veze jer Bosnjaci su kao zlatne ribice i pamte samo zadnjih 5 sekundi zato ce svi pohrliti da daju svoj glas ovom Pristinskom dr nauka, nastavniku arapskog jezika i najvecem demagogu i grobaru nacije ...