Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne odlucujes ti nista cmeljo jedan, ti si obicna marioneta, ne smijete iih ni napasst jer ce te izgubit :)
Izgubiti? Od koga? Od Sirije? Sirija je 10. vojna sila od arapskih zemalja-toliko o njihovoj snazi, a da ce im Rusija ili Iran pomoci od toga nema nista!
@Real Madrid E moj sine, najopasniji su oni koji nemaju šta izgubit više.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kongres odlucuje
Nije donio "pravu odluku", nabijem ga na kolac od 2m.
SMRT fa(Shiizmu). Amerima i Asadu, Izraelu!!! SLOBODA NARODU! ko voli Asada daBog da mu bio predsjednik 40 godina!
ps: "sunniti" ce ispasti budale, jer im je nametnuto da ginu za politiku izraela i amerike a da toga nisu ni svjesni. Sirija ce pasti, Izrael mora postati vodeca sila. Pa cak i po cijenu 3 sv rata.
Boli tebe *** za zene i djecu u siriji imas ti sigurno veci interes cim se tako zalazes,,,
poruke objavljene iz ureda za štampu Al-Šebaba putem socijalne mreže Twitter:
Gotovo tri pune godine Asadov nusajrijski režim je terorisao sirijske muslimane a Sjedinjene Države i njezini saveznici nisu pomogli narodu Sirije. Tri godine užasnih zvjerstava su prouzrokovale smrt više od 120 000 muslimana dok su Sjedinjene Države i saveznici gledali kako Asad masakrira muslimane.
Svo to vrijeme, oni su ponavljali istu staru ispraznu retoriku poput pokvarene ploče. Pa zašto su sada odlučili da djeluju u ovom trenutku? Za pogoršavanje situacije, zapadne nacije su skoncentrisale svoje napore protiv mudžahida koji su bili ključni u suzbijanju Asadovih snaga.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Anti-American protest: Jordanians protest possible US involvement in Syria https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SMGFwduyR_Q
Christian Song & Prayer for the Syrian Arab Army https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4LCHGitYPS8 Allahu Uekber!! Zivjela Slobodna Multienticka Sirija! Smrt Fasistima!!!!!
Pusti ih Obama nek se sami izmjedju ubijaju....jednako to rade. Naravno, žao mi je djece i žena..
eto i američka ubleha da se javi. FUCK OFF NATO.
gertje izvinjavam se javni pravobranitelju. oće sud biti po šerijatu ili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Pa nemozes ti Obama ti i tvoji sateliti godinama maltertirati ljude pa nije svijet poceo sa vama!"-Zdravko Mamic
sirijo ne daj se. svijet je uz tebe. http://www.youtube.com/watch?v=9sAP-1Og9cY sirija se brani, sirija se voli. SIRIJO LJUBAVI MOJA. ALLAH, SYRIA, BASHAR W BAS.
đe si filipe legendo, kako je bilo na palama. guzi li se šta.
stvar je u siriji potpuno jasna. sirijski narod se bori protiv nato fašista i terorista kojih ni 5 % nije iz sirije. vojska mora uspostaviti red, a gamad se krije po školama i zgradama pa ih sirijska vojska mora i odatle tjerati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)