Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ce smijeniti Sinana Sakica ??? Ovo je jos jedan atak na nacionalne manjine, SADIK MORA OSTATI !!!
ampak, postoji polarizacija u Bošnjaka, ali si malo pregrubo tabore nazvao. U suštini imaš tabor koji je za što čvršće veze sa Turskom i za što više tradicionalnog islama unutar demokratskog nekog mogućeg okvira i što dalje od EU i tabor koji je ipak na liniji restauracije i jačanja Evropskih principa i vrijednosti. To je sad već očigledno i to se već osjeća i na ulici u razgovoru sa običnim ljudima.
Ispadne da je vitalni nacionalni interes bošnjaka lopovluk, obmana, prevara, održavanje rasula, itd, itd....
Narodu je ovih stranaka preko glave i njihovog namjestanja za bolje uzmanje nafake od naroda specijalno sdp i sbb sta su oni dosad doprinjeli ko njih u opste u svijetu vidi i kakve su oni investicije donjeli u bih osim za svcoje interese sto su radili
Nemoralni SDA Mini Star ganCi sa svojim gnusnim nedjelima prostitucije u tomovima poput Tolstoja koje svakodnevno čitamo sa gnušanjem, sramota je prije svega za SDA, a posebno za naš muslimanski narod ...
Koja god opcija da dobije ujkama se ne piše dobro, biće izmajorizirani do balčaka. To su ljigavci i zaslužili
SDP POKUSAVA DATI MiNISTARSTVA SIGURNOSTI A POGOTOVU ODBRANE GENOCIDASIMA SRBIMA ! Pamet u glavu Bosnjaci I PO NIKAVU CIJENU SMIJENTITI SDA MINISTRE ! BOSNA ZOVE !
Fahro je najveći gubitnik ovde, njega od sigurnog skoka sa tornja može spasoti samo pozicija ministra policije BiH. U svakoj drugoj kombinaciji slijedi mu konfiskacija i hapšenje.
U sukobu tzv. islamista i boljševika hrvatići će biti najveća kolateralna šteta. Svakako je najbolje da se 2 jaka namire otpadom od ovih slabijih.
sramota, dok narod zivi na ivici siromastva sdp i sbb se bave smjenama, odnosno bore se samo za fotelje, sram da vas bude i sdp i sbb.
u bosnjackom taboru je sve ocigledniji sukob islamista i boljsevika ! ako se bosnje ne mogu dogovoriti sami sa sobom, kako ce se dogovoriti sa ostala dva naroda ?!