Pod istim krovom
0
O ostavljenosti
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mogu reci kakvi ljudi takva i drzava. Lijep pozdrav
Istinu zboris, Ahmede. Kao (i) uvijek.
thumbs up
http://www.youtube.com/watch?v=MOCiYAxUWqE
Ukinuse komentare o s.a.m.o.u.b.i.s.t.v.i.m.a. u RS-u da se ne vidi kako se slave ti podatci i to od strane onih koji se u.b.i.s.e. glumeci multikultistatijaznam i zalazu se kao za zajednicku, a ne podijeljenu drzavu u kojoj ce svi ravnopravno zivjeti. Strah od razotkrivanja L.I.C.E.M.J.E.R.J.A.?
Baš kad nekako pomislim da će me iznenaditi, Ahmed to ne uspije. Dobar članak, ali kad sam ga počela čitati vratila sam se ponovo na početak da vidim jesam li to u čitanju članka A.Burića ili B.Dežulovića. Doživjela sam deja-vu, ili što bismo mi rekli \"već viđeno\". Nie loše pokupiti pokoji uticaj pisaca koje gotiviš, valjda se i podsvjesno uvuče u glavu ako mnogo čitaš, ali brate dragi treba nastojati zadržati svoj spisalački ambijent i napraviti onu fantastičnu granicu kad je to plagijatorstvo a kad još uvijek majstorija - upotrijebi tuđe al da to niko ne primijeti. FIn pokušaj, ali nije me osvježio. Ne ovaj put. Književno nije. Priča je sama po sebi zanimljiva. Tu nemam šta dodati.
sto vrijedi se NE OSTAVLJA. Sada nastavite dalje meditirati o \"odtavljenosti\"...
Toliko s m r a d o v a s pravom mišljenja i javnog govora hoda ulicom! Od njih su mi gori samo u h l j u p i koji prate pisanje po internetu i za to primaju platu a ne rade svoj posao. Ovog i d i o t a što psuje Srebrenicu nebi trebalo pustiti da slobodno šeta ulicom a kamo li da kaže šta misli.
Ma kakav Dijego. Pa taj ne igra ni u jednoj reprezentaciji u Juznoj Americi. Opet lazi i prevare od Ahmeda. Nista novo.
Poserem se na parazitsko i izdajničko sarajvoaz
J e b a l a v a s s r e b r e n i c a v i s e...
uglavnom ne citam to sto pises, i to naravno nije nikakva propast, ali, ovaj tekst jeste za 10. Fino je to sve slozeno da bi bilo neopazeno, mozda si naslov mogao staviti privlacniji, ali sve u svemu, dobar tekst!
Prije svega, iskrena i dobronamjerna kritika izmedu redova. Zivot nije ni malo fer-plej, sto prije to u cjelosti shavatimo, bice nam bolji putevi za nasse male snove i konaccno dostojanstvo vrijedno obiccnog covjeka. Novi klinac je sigurno tu negdje u blizini, sanja o novom svjetskom prvenstvu. Do nas je da ga prepoznamo i podrzimo u ostvarenju njegovih velikih snova. I tako to ide dalje...
ja znam da cu 11 jula otvorit gajbu piva i pripremit dobru mezu. bice veselo drustvo a kome je preca srebrenica nek oplakuje cijeli dan boli me briga. samo je neko ko je glup kao bosnjo mogao ocekivat minutu sutnje u finalu s.p...zbog srebrenice
Vapaji djece osuđene Iranke \"Pomozite našoj majci! Ne dozvolite da je kamenuju!\" Slučaj Iranke osuđene na smrt kamenovanjem zbog preljube privukao je veliku pažnju javnosti. Takvu primitivnu kaznu osudile su mnogobrojne zemlje svijeta, te je pokrenuta kampanja za ukidanje takve kazne. Sud u Tabrizu osudio je 2006. godine Sakineh Mohammadi Ashtiani na kaznu bičevanja zbog \"protuzakonitih\" veza sa dvojicom muškarca nakon smrti muža. Nešto kasnije Iranka je osuđena za prebljubu, iako je tvrdila da je njeno priznanje iznuđeno pod pritiskom. Ashtiani je osuđena nasmrt kamenovanjem i svakog trenutka čega se sprovođenje te presude. Ipak, svjetska javnost se probudila. Pokrenuta je kampanja za spas Iranke, a uključile su se i mnoge slavne osobe, među kojima i glumci Emma Thompson. Colin Firth i Juliette Bionche, zatim modni dizajner Katherine Hamnett, dramski pisac David Hare, te mnogobrojne slavne ličnosti koji zahtijevaju da Ashtiani bude puštena na slobodu.