Gost komentator
0
O komentatorima komentara
Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam i ja diplomu o zavrsenoj osnovoj. Mogu li i ja napisati clanak o brisanju komentara?
Napiši neku pametnu o neviđenoj cenzuri neistomišljenika na ovom portalu. Ustvari, ne vjerujem da ćeš stići pročitati prije nego što ovi cenzori obrišu.
Zanimljivo je da se niko nije dotaknuo stvari koje je tip napisao niti je iko išta uspio pobit bilo kakvim argumentom. Meni se tekst sviđa ko i ostalim što su ga pokupili na fejsu, makar ovog tipa inače nisam nešto gotivio inače. Zaključak: Sve vam je to vako, pa se vi koprcali, ne koprcali.
Jes\' se to metereti nabildo u Geze pa se sad kofrčiš po forumima??? Koji si danas mišić radio??? Mozak??? Mensečini da te upala spucala...
Šta ćeš očekivati drugo od ljudi kojima je IQ manji od broja cipela koji nose? :)
Ne rine - ne rise!
Jesil se bolan namučio u SAD?
Ovaj samo o kanalizaciji i slično
A ti jesen 94 ne kažeš da je Nerinov babo i familija bila ratu svo vrijeme, stari mu organizovao odbranu, a kad je izašo iz logora deportovan vani, zajedno sa mojim starim između ostalog. To ti nije bitno, a? Je li to sad što je on bio u Americi ne valja ništa što je radio, obnavljo džamije, vakufe, polupo one krstove zajedno sa mnom gore na gradu, poskido u.s.t.aske zastave, slao onu našu napaćenu djecu po evropi preko stranaca je li? - i mog brata među njima a da mu nikakav rod nisam. Ako si heroj reci ko si pa da se nađemo, a ti dobro znaš da Nerinu ne smijete prić jer biste svi ostali bez zuba barem. Ti si sigurno jedan od onih SDA -HDZ g.o.v.nara, imaš frezu ili tri pred kućom i dogo par poticaja i tebi je sve fino
Da nema komentarisanja ne bi ni bilo sa-x. Uostalom svaki dan smo svjedoci uzasnih gresaka u prevodu i nevjerovatnih gluposti koje ispadaju radi toga, neznanja da se prepozna ono sto bi prepoznao svaki prosjecan covjek kao greska. Ovaj text gore, ne znam da sam nekad procitao text sa vise rijeci gdje se spominju fekalije i objekti koji idu uz njih. Imam osjecaj da je 30% texta otislo na to, al nek se pametuje, psihoanalizira, uopstava, ogradjuje, ugradjuje, kritikuje pa podilazi.
Nerine ne daj se
I tako izbirsase komenta vezan za naseg izbavitelja Nerina Dizdara koji je svoje djetinstvo prove u S A D-u ... i tamo bio jako isfrustriran,bas kao djeca nase BiH,i evo sada se nakon svega ponovo vratio u BiH..i nastavio glumiti velikog bosanca i hercegovca...Jako tesko mu je bilo,moramo ga shvatiti !
Pogledati članak u kojem se MVP proglašava negativcem dana zbog uobičajene procedure - http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/110130096 Klasični primjer huškačkog novinarstva, medijske kampanje protiv institucije bez ikakvog razloga. Obzirom kakvi su ratni huškači novinari portala, komentatori su med i mlijeko pa i kad se zezaju, psuju i kontriraju na nacionalnoj osnovi. Komenatatori su super, a vrijeme je da se Regularna agencija pozabavi sa ovim portalom
svaka čast ..........:)
.....?
I ti si se, Nerine, dosta po forumima nakometarisao, pa sad se.uckas
!!!!