Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je već godinama rak RAK-u i jednostavno ih treba odstraniti... hirurški!
SDA bi se sada malo u RAK-u uhljebio ... e kako vam ne dosadi toliko trcati za parama, kako vas vise nije sramota.
Xaxaxaxaxa. Plače Dervoz za foteljama. Pa jadna ne bila ne može ti guzica na još jednu stati! Pa i price na grani znaju da su u pitanju stranački podobni ljudi, a vi bi predložili još podobnije
Koji je problem oko imenovanja,sto su se digli SBB i SDA drugari u lopovluku,pa im sad ne odgovara sto nisu njihovi kandidati prihavceni,sto ih nema vise,da mogu nastaviti sa svojim lopovlukom..
tačno tako! uvijek se nađe način da se opstruira od strane pojedinaca, opšte poznato...
Kao da je to nešto novo za ovu SDA bagru? :D Oni i ne znaju drugačije, samo opstrukcije ako nije po njihovoj mjeri -- GAMAD!
Uvijek se nadje razlog da se opstruira imenovanje, ako se doticni ljudi ne svidjaju vrhu strankem jel tako Ismeta?
Jooj kad ovaj Džaferović počne lupati gluposti