Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi logoraši su završili u muljevitom dnu onih jezera sa otpadnim muljem i nikada im kosti neće biti nađene. :(((
Jeste i selam i pozdrav za oboje iz Sarajeva od jednog od prevodilaca s kojima su se sreli. Hrabri ste i odlični ljudi, zaista.
Nusret je njen brat.
Je li stvarno postoji Nusret Sivac? Poznata je pravnica Nusreta Sivac koja se hrabro bori i svjedoci o genocidu u Prijedoru.
kao bivsi logoras jednog od ova 3 nabrojana logora , potpisujem sve sto je Nusret rekao ali to nije sve jer se taj osjecaj nemoze ni opisati .
lapsus..gol za Mančester city ....al\' nebitno..ko ih j.e.b.e sve...to je nama bitnije izgleda koliko je dao golova u premijer šipu...nego kad se radi o našem vlastitom opstanku .......zato i nestajemo........
koji brojni komentari...da je Džeko ado gol za Totenhem bilo bi 200 komentara do sada...kad je u pitanju stvar koja se tiče direktnog opstanka bošnjačkog naroda i suđenje ovom smrdljivom vlaškom krmku i genocidašu, osvrt na pokolje koje smo prošli je takav kao da se radi o nekom dalekom svjetskom događaju koji se nas ne tiče.............. jadan li si Bošnjački čovječe...zato ćemo mi nestati na ovim prostorima...za najvieš 100 godina..kao muslimani Španije...već su nas stjerali u trokut i sabili u tor....