Naša stranka - NSP-Zdravko Krsmanović
0
"Nudimo vam ljude koji su pošteni i od integriteta"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paša moj kad se to desi, a desiće se...(da jedna kvalitetna i istinska građanska opcija pobjedi na teritoriji cijele BiH) tvoj glas nikome neće trebati...jer će likovi poput tebe biti samo blijeda uspomena na ovaj mračni period u istoriji Bosne i Hercegovine ...iliti: Jadan ti kad razmišljaš na način kad oni u RS prestanu glasati za svoje i ja ću prestati za svoje...pa eto tebi tvog Hareta i Tihog pa nek te jeb...još 20 godina ali u privatnom aranžmanu molim lijepo jer je meni toga dosta! Haj idi obrazuj se malo...znaš, znanje je moć!
Hoce li BOJAN ucestvovati i pobijediti na izborima u RUDOM ili kao i SDP se iskljucivo trudi u BOSNJACKIM VECINSKIM OPCINAMA? I VAMA OBECANJE, POBIJEDITE U BLUCI I SIROKOM BRIJEGU, JAVNO OBECAVAM KAO BOSNJAK DA CU NAREDNIH 12 GODINA GLASATI ZA VAS! DO TAD, HAJMO U GENOCIDNU TRAZITI GLASOVE.
ako mi ova gore da sike , ja joj dam glas
VJERUJEM ZDRAVKU KRSMANOVICU
Obavezno glasam za stranke lijeve antifašističke orjentacije.Dosta je bilo nacionalističke mafije.
Hajmo Naši, alea-lea-le, alea-lea-le, alea-lea-le....
poslije karanja, nema kajanja. kad smo kod karanja, ko je ova na slici?
Znaš ti dobro što, ali se praviš mutav. Ti si sigurno od onih koji su se dobro okoristili na borbi za “svoj narod“. Dosta je vaše šuplje priče.
Poslije Kranja Nema Kajanja
Za predsjednika Naše stranke Bojana Bajića glavna poruka za ove izbore je \"Naše ne damo!\". Šta, Republiku Srpsku?