Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO JE MRTVI KOLIKO RANJENIH Jeli rafalna ili pojedinacna paljba, koji kalibar je upitanju
Koga briga za NSRS. To je Republika Srba je kao sto su i u samom imenu naveli "Srpska" gdje su ostali malobrojni narodi dovedeni na rub fizioloskog opstanka...politika nacionalnih podjela i iskljucivog etno djelovanja je politika medusobnog ubijanja i disolucije BiH a pretezno dirigovana iz nacionalistickih krugova Hr i Sr.
MEDO BRUNDO NE PONASAJ SE LUDO MEDO BRUNDO NE POSTOJI CUDO MEDO BRUNDO KAD CES JEDNOM SHVATIT NE MOZE SE OD GO..NA VELIKA TORTA PRAVIT
polako nas spremaju da ratujemo i pasemo travu.. raspad sistema u oba dijela.... osim u hrvatskom dijelu, oni su gospoda, ne ratuju nit gladuju...
imal videjo
genocidna na aparatima
U RS-u je dobro jedino jos po pisanju Radoncicevog avaza. Genocidna tvorevina je do guse u dugovima, natalitet je katastrofalan i vladajuca garnitura nema rjesenja za sve vece probleme gradjana (a ruskih i kineskih kredita nema).
@Žarko Guslar Koliko ste zla napravili, koliko nevinih života ste uzeli, koliko je nevine dječice ubijeno, osakaćeno i ostalo bez jedno i oba roditelja, da vam se da cijeli svijet i sav kapital koji taj svijet ima vas ne može spasiti ili izvaditi. Nije u pitanju finansijski problem kod vas je pitanje psihe! Neizlječlivo!
@pink panter niko nije čist ali je neko čist do članaka, neko do koljena a neko je potonuo u govna!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeste vala vise dosadili sa tom NSRS. Koga u BiH zanima skupstina??? Imatel vi kaku dojavu za vikend, ocel negdje biti iz 2 u 1 itd. ;-)))
Poznat, imal kakva dojava iz Evrope? U mojoj kladionici nema parova iz male Afrike :-))
Zato što nikoga ne zanima zato skupština i opstaje u formatu kakav jeste. Skup hemoroidima slomljenih individualaca koji su fantastično plaćeni za laprdanje.
vlast se igra ke kama......