Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Lijane, doci ce te na red i vi. Vjwerovatno da cete se druziti sa Munibom Usanovicem u KP Zenica. Znajuci sta ste sve zasrali mislim da cete napraviti oprastajni dernek Munibu jer ce on odsluziti svoje prije vas. Vi ste samo manja politicka stranka sto ne znaci da niste pokrali vise od ovih Velikih. A nadati se da ce i jos neki vasi \"djelatnici\" pogotovu iz sarajevske centrale dobiti svoje od raje koju su izvarali. MARS STOKO
Skoro dvije godine, zastrašujuće je njegovo žongliranje političkim strankama - SDA, HDZ, HDZ 1990, HSP, Lijanovići, SNSD,SDS... - kao sa lopticama. Ukoliko ovom političkom žongleru \"popadaju loptice iz ruku\", što je vrlo vjerovatno, Lagumdžija će optužiti sve druge stranke da su odgovorne za krizu koju je on napravio.
Treba još samo malo vremena da podijeli podsticaj za poljoprivrednike po 800km svojim članovima.kad ispraze kasu svejedno im jre jesu li u vlasti..
E moj Lijane. Nemoj ti kontati o tehnickom mandatu. Bolje skontaj da zajedno sa bracom bjezis dok mozes. Jer uskoro ce da te nagaze likovi pa ce se objelodaniti vas kriminal a i ruke krvave. To znaci da cete onka porodicno imati prijavljeni boravak u Zenici, adresa KPZ.
jedina pozitivna stvar sto se mogla desiti na politickoj sceni je bas ova kako kazu narodna stranka radom za boljitak dosta vise jednonacionalni partija koje nas truju nacionalizmom i mrznjom,
Ahmed zna za koga netko treba glasovati. To je valjda bošnjački primjer demokracije. Glasuj za onoga tko je meni ok. nije važno što ti misliš. cccc Daj, molim te, kako netko ozbiljan i bez velike prisile može dati glas za ove nakarade od ljudi. Pogledaj malo kako funkcionira njihovo \"carstvo\", kako \"dobijaju\" glasove, i tko su im vodeći ljudi. Netko tko ima trunku dojstojanstva ne može dati glas tim nakazama...to što si ti za te i takve je tvoj problem i tvoje ogledalo.
Nadam se da će Lagumdžija nakon zadnjih svojih poteza vrlo brzo shvatiti da je loptu dodao potrčkalima fašiste Dobrice Ćosića umjesto bh patriotima. Na istinskim bh patriotima je da sada ne dozvole da prime gol ako su već izgubili loptu. Nadam se da će selektor bh patriota u oktobru ove godine izvesti SDP iz igre jer samo nanose štetu timu bh patriota.
SDP rules!!!! Lijanovići sa davali pare i meso nekima da glasaju za njih, eto koliko je jaka ta stranka!
dobar je ovaj Lojanovicev logo od stranke mu, sa srcem koje zraci , stvarno se logo ubio za prezervative
halo ba gloopavi...haj razligu....krimy na lchino
@mostarac Sta si to nacionalno napaljen...., mora da ti je tatica u politici pa se furas na nacionalne fore...., jos samo da si pametan tvojoj sreci ne bi bilo kraja.... Sad ti kao mislis da si danas nesto pametno rekao i \"provalio\" Bosnjake...., tupi, ti si danas provalio samo i samo sebe, jer si nam demonstrirao svoju \"kulturu\", \"odgoj\", \"civiliziranost\", \"obrazovanje\" i da ne nabrajam dalje...., takav kakav jesi pripadas davnoj, davnoj proslosti.....
To znači da slušaš SDP-ilahije i SDP-kaside?
mostarac ja sam SDPovac
Nisam ni sumnjao i Breivik isto. Vjerovatno i treći u djetelini - ravnogorci.
Ahmed, pozivam te da dođeš u Mostar i gledaš natjecanje u bacanju Kurrana u dalj.
Eh dobro si:)) Ja mislim onaj Hrvat u Mostaru kada krene u crkvu Nedeljom veći je od Pejgambera. hahahahaa ispran narod totalno...
Svi Hrvati u Bosni treba da glasaju za Lijanoviće. Ali sa Čovićem \'nebeski\' narod srlja u ponor..