Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je ovo debil.Pa ko juce su njegovi sunarodnjaci jeli konzerve po Jadranu, vozali trabante a gospodje im se karale za kornet sladoled.Evo sad gospdin dosao da nam zemlju dokrajci.Hajde Lajcak razguli odavde i povedi svog genocidnog jarana dodu. Tihicu pederu stari jebo te Beslija Asim.
Lajcak - i ti i tvoji nalogodavci eunovci i ameri dio ste tala razjebavanja drzave BiH - jebali vam mater sve ,,nase\'\' vasim ilegalnim podzemnim kanalizacijama odabrane vođe - da tebi, tvojim prethodnicima i vasim prokletim centrima moci - ne treba ova zemlja sa nasim vasom namjestaljkom podmetnutih vođa - tada nebi imala ni tri konstitutivna naroda ni tri predsjednika - dao Bog da sto prije jedni drugima glave dođete - i vi i oni koji su vas zaposlili da pljackate svijet - pička vam materina mafijaska !
NAPUŠITE MI SE KURČINE OVCE KURBANSKE BALIJSKE
Pa medjunarodni hostapleri ce podrzati sve sto mi odlucimo pa i da proglasimo Bosnu dijelom Velike Smrdie njima je svejedno njima je samo u interesu da bude mir a njih boli neka stvar kakva ce Bosna biti ile ce se sama ugasiti.Ovo nema veze sa jacanjem drzave isto kao sto je reforma policije bila samo na papiru legalizacija postojeceg stanja sa nekim savjetodavnim tijelom dok Milovanovic bijezi iz Doboja uz pomoc iste,Hrvate tuku po BL bacaju bombe docekujuci povratnike i kazu sto imas ovdje ba raditi ovo nije tvoja drzava kao i Bosnje povratnike ubiaju a Stankovicu organizuju i pomazu bijeg iz Focanskog zatvora u Smrdiju. Spasoje Tihic je cetnicki agent i grobar BiH.Ko to drugacije vidi on je neprijatelj BiH ili izdajnik.Nije ovdje rijec ko je za ili psotiv Silajdzica i on je izdajnik prvi put u Dejtonu drugi pot reforma policije.I Spasoje i Hare su grobari BiH.Njih obojicu treba koa i te stranke pomesti zauvijek jer su krimo izdajnicke.BiH jedino moze ujediniti stranka poput SDP ili slicna nacionalisticko neopterecena stranka svih naroda , kada to svi shvate ako ikada shvate mogu imati nade u bolje sutra do tada ce biti razvlacenje pameti do belaja ili dok ne pukne a MZ to ne zeli vec ce podrzati sve pa i izdaje od bilo koga dosle pa cak i finasijski podrzati.Buducnost BiH je raskrsnici a ova sto je Spasoje izabrao je slijepa ili cak duboki ponor na koji nas zeli navuci uz pomoc lljigave MZ.Ova politicka bagra inaju svoj minder i fotelju prioritetni interes kao i svojih stranaka a iznad nacionalnih iza kojih se kriju i svoje torove plase drugima a drzava im je nesto sto je privremeno jer su in novci prioritet pa dok mogu da pljackaju i kradu i sludiju ovce oni su mejusobno haveri jer ne znaju do kada ce biti na vlasti a svijesni da im niko nece pregledati dzepove koliko su nakrali na kraju mandata.To je to zlo sto jos niko nije skinut do gola a imovina konfiskovana i prodata na aukciji otvorenu za javnost a potom takvi gologuzi zatvoreni iza resetaka.Do tada ce se jedni na druge natakarivat sto reko Djipalo Junuz bez hepeka i kolektivne dubioze nema osviscenja masa koje se drze u nacionalnim torovima.
hebo te caca koji te dovede kod nas hljeb zaradjivat. e odo sad bit fin na forumu :D
šta sad: Slažem se ali di ima to šta su se oni dogovorili jel postoi taj dokument dali se negdje može pročitat, il su se dogovorili da će se nešto dogovorit.
gdje su sada haretovi trabanti, pristase, komentatori. ha doktore ha sokole povuci nas u provaliju sto vise mozes, a za sada ti dobro ide. gdje ste bilmezi sto se ne javljate nakon recenice iz PIC-a \"DOGOVOR IZ ODZAKA JACA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU\". Pazi sad jaca drzavu Bosnu i Hercegovinu. Po vama Tihic ispade izdajica jer jaca drzavu Bosnu i Hercegovinu. Nemojte molim vas pocinjati srpskim pricama o svjetskoj zavjeri protiv Bosnjaka, svjet je protiv nas. Ko da svijet nema pametnijeg posla nego po vas cijeli dan sjede u Washingtonu i Briselu i smisljaju kako napakostiti Bosni i Hercegovini, ko mi neka sila. Bez dogovora nema mogucnosti naprijed to zna i Haris samo se ponasa ko uvrijedjena mlada jer se on ni sa sobom ne moze dogovoriti nista.