Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguće da ne znamo garažu napraviti
Od toga je veća sramota samo što u Hitnoj Pomoći radi Alma Kotlo i što vara muža Edina koji radi u ZZO koji je prekoputa Hitne Pomoći. Da su bar napravili zgradu da čovjek ne gleda kroz prozor Almine igrarije. Nećemo reći da ga vara sa Zijom, da ne bude da smo nekorektni :)
nismo nikad ni znali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni nije jasno šta će nam garaža kod Hitne pomoći kad u Hitnu pomoć nema koristi ići.Kakvu god pomoć da zatražiš nećeš je dobit jer po novoj direktivi od Ministarstva ta pomoć je ukinuta.Možete dobiti samo uputnicu za KUM pa je bolje da napravite drive in punkt,dođeš fino sam svojim autom,kroz prozor kažeš šta te boli i oni ti tutnu uputnicu pa vozi dalje.Nema zadržavanja,nama parkiranja,nema injekcija,vađenja krpelja,obaranja pritiska i previjanja rana...
@ MinkaVonMinken Napravljena za zgradu koju je pravio Ans Drive, SDA mafijaška firma. Nisu napravili dovoljno parkinga a zgrada ogromna.
Ma vrhunska gradnja, nema sta!
ako je sfušerena , nadam se da će ovaj vjećnik to "potjerati" da se odgovorni debelo kazne , a s druge strane , stvarno je smradovski što garaža nakon završetka nije data u korištenje , dok se ne nabave rampe za naplatu , pa kad i to stigne uvesti naplatu....
Tanovic je najgori nacelnik ikad…jarane, sta se sve nakotilo
Mibral d.o.o je firma koja je najvecu lovu uzela od KS ..oni saradjuju sa svim strankama..najskuplje izvode radove a najlosiji kvalitet..jer njihove radove ne kontrolise niko jer dobro daju procenat politicarima...a svima njima narod placa ovo..
Cuj zar se to moze desiti najboljoj vladi na svijetu trojkasima zar ne tece u KS od kad su oni na vlasti med i mlijeko? Pa debilna vlast u vecini kantona kao i u KS nije u stanju godinu dana da uskladi zakon o djecije doplatku s Federalnim pa da djevi doplatak bude 103 marke a ne 57 kao u KS a u nekim kantonima nema ga nikako eto koliko ih je briga za narod a posebno djecu
Ma neka se procenat uzeo. Zato i ulaze u ovakve preskupe "projekte" i investicije. Nikad se nista ne radi u korist i za dobro gradjana koje muzu na 1000 nacina. I ovdje ko fol imamo neki ured za borbu protiv korupcije. Da se slucajno nije umjesao Europol nikad niko ne bi bio uhapsen.
Super za migrante dobra lokacija
Kvalitet garaze je u rangu ovog anonimusa sto komentarise, ili prije bio rekao zavija
jel i ovo SDA
jel i ovo SDA
Jeste oni su izabrali izvođača - Koldžo!!
Dok se svi ugrade onda ovako izgleda. I ta "ugradnja" je na stetu kvaliteta izgradnje. Pogledajte sta je bilo u Turskoj nakon zemljotresa.
Pogledajte kako IZGLEDA TUCANIK između šina REKONSTRUISANE TRAMVAJSKE PRUGE !!! Sav je PRLJAV i CRN od ULJA koja cure iz TRAMVAJA !!! Gdje su EKOLOZI ???Gdje je INSPEKCIJA ??? Ko je ODGOVORAN ???
a lik sinoc sprat izgubio, -1 etažu jer se mogla složit. Nego, nesto mi se NiP ne oglašava za Sensei direktora. Dobar decko, taximetar radi. Sreca garaza nije proradila.
Diš Adi je je založio, zato prokisnjava.
koja smo mi sramota od ljudi,, ko ce idgovarat....niko a mi suti i trpi ....fuj