Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pozivamo vašu novinarsku ekipu da medijski proprati događaj." Mogli su iz pozivnice koji su dobili (i samo uradili copy/paste pa napravili vijest) bar ovo obrisat', ako nista da stvore iluziju da citaju stvari koje objavljuju...
lijep gest nacelnika, ovo SDP-ovci nikad nisu uradili
Ma dobar Efendic, brine se covjek pravo. Svaka cast.
Za pohvalu.
Ove godine 50 KM aBd sljedeće 100 KM. :)
Pola miliona..To je filozofija lopovske SDA, trošiti nemilice, zloupotrebljavati javni novac za stranačku promociju, korumpirati, kupovati glasača..Zato smo poslednji narod u Evropi...i biće tako sve dok se ne razvlasti ta VELIKA LAŽ i OBMANA.. Dodatnih 50, je ruganje ljudima, materijalno vrlo malo znači, ali svima bi značilo da su pare pametno potrošene na rješavanju zajedničkih problema... A njih je u NG na hiljade...Samo u Bosni ima, da auto kad sleti s puta, padne čovjeku na krov kuće...
Ja pomislih Bos. Novi, koji sada neki zovu Novi Grad, al' onda se sjetih da oni ni za eksera nemaju... jbg . !!!
11 500 glasača za SDA IDUĆE GODINE plaćenih iz općinskog budžeta ! NEMA VIŠE NEŠTA IZ FEDERALNOG, a privatnici ne smiju da rizikuju ĆORKU !!
E moji jadni i bijedni penzioneri, ko bi rekao da će vas snaći i taj belaj da svoje pozne godine, ddočekate u ovoj vukojebini gde ćete željeti hljeba. Alahu pogledaj ove federalne truhle bogataše kako se iživljavaju na sirotinji. Svojima odnosno odabranima su dali penziju preko 2.200 KM, istina, a ,,fukarama,, između 320 i 600 KM: Ima li te Bože, savi kod političkih vođa ovu oholost, glad, učiini da osjete kako tlače ,,raju,, Bože ako te ima kazni ih, više se ne može izdržati.
KOD TITE ZARADILI PENZIJU , A GLASAJU ZA SDA I HDZ ZA DOBIJU 50 KM. Možel biut veća fukara neg što jest. Puna mi je familija takvih. KAŽU AKO NE UZMEM 50 NEĆU DOBIT NI TO ! " KAd vam te stranke obebijede posao a kamoli PENYIJU EH ONDA GLASAJTE YA NJIH I BEY TIH 50 KM !
da su kod tite zaradili penziju ne bi garant imali ovu mininalnu.
Jebaće nama penzioneri mater opet na izborima za 50 KM po osobi . Fino sam vam jučer napisao penzionerima po 50 KM omladini jeftino bijelog praha po nabavnim cijenama +3 trnazitnih troškova preko Kosova i Crne Gore i BOG TE VESELIO ! Bakir će tvrdit preko zavoda za statistiku da je zapsolio 100 000 i to je to ! KAd haman i Enedić čita Klix i odmah po 50 KM ! Sada za novu godinu ako ne bude snijega neka padne velika količina bijelog praha i SVI SRETNI !
@Prljavi_Hare Da puno im znači. Još više bi im značile desetine miliajrdi koje su ima porali oci za koje oni redovano glasaju. DA BI IH OEPT POKRALI i onda dali 50 KM putem omaldsinakog aktiva na načelničkim mjestima u općinama. Košto se psu ispod stola nakon obile žderačine i pijanke baci kost ! Kretenu.