Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top vjesti haha ccc dodjite klix za par sedmica nidje stangi nidje nista
Vrijedi 2 milje maraka :) Četri štange metalne, malo maltera i ugradnja :) Poznati cigan Hadžibajrić koji famili i prijateljima šteli poslove do 5000 maraka preko opštine jer oni ne moraju ić na tender.
Svaka cast Damire.
Ma ja sve nam je "sređeno" u gradu pa mozemo praviti biciklisticke staze i parkinge...P. vam materina a ceste u gradu ko na selu rupa do rupe a šatro glavni grad drzave!!!! Sarajevo je najveca zaostala SELENDRA u evropi...RUPA puna papaka !!!!!!
P.S. Stoko sitnog zuba (politicari) ako neznate prepisujte od Zagreba...jbte nedavno odrzana vojna parada...preko asfalta prosli tenkovi i vojska.. do ujutru skinut asfalt i novim presvucen...u Sarajevu izbjegnes jednu rupu u drugu 100% upadas a ko fol "metropola"!!!!
Velik projekat. Svaka cast! :D
Ogromna investicija. Ne znam sta je ovdje za medija. Ovo bi trebalo na svakom cosku da bude
Jel i ovo zeeljezo
cetiri sipke zabijene u plocnik, pa kako vas nije stid objaviti ovo