Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajoj, boli me glava... ne znam sta se desava. kome je zabranjen ulaz i gdje. gdje sam ja >>>
Joj kako mi je muka, od smijeha vise, kad vidim neke komentare...koji se svaki dan ponavljaju po sto puta i koji pokazuju sliku papaka koji i neznaju nista drugo vec samo ponavljati svaki dan jedno te isto...i sra.ti i sra.ti a najvise mi smijesno sto i oni sami znaju da valjaju gluposti i neistine...al hajd..opet moraju pokazati svoj mentalni nesklop... ma nema fajde njima govoriti na neki normalan nacin, nego samo... MARS U SUMU ODAKLE STE I SISLI PI.C.K.A LI VAM MA.TERINA ZAOSTALA, P.I.C.K.I.C.E. CHETNI.CHKE...IDITE bre I PRICAJTE/ZAVIJAJTE SA SVOJOM BRACOM VUKOVIMA ILI MEDJVEDIMA ILI KOJIM VEC ZIVOTINJAMA
@X To znaci da je imala maramu preko glave ali joj se vidjela p-ichka BiH4EVER
nije mogla uci jer nije imala opanke
Jesul ovi Srbi u zgradi Vlade Republike Srpske vehabije??? Meni se čini da jesu !!!
@Nele Gdje si Nele tursko kopile?
@ :) MA SVE JE TO SRBIJA :) DO OTKIJA ! :)
@Jednostavno neka nama pametnih kao što si ti...hahahahaha @megacar...hahahaha šta tebi lijepo zvuči...kako si smiješan... Na našu žalost ovdje niko pa ni novinari ne moraju glumiti žrtve...vjerojatno vam smeta što su konačno Bosanci i Hercegovci otvorili i oči i uši da ne dođe do onoga što je bilo 92-95. Opreza nikada dovoljno kad ste vi koji obožavate vladu RS u pitanju.
Kako bi bilo da pročitate cijeli članak pa da prokomentirate. Lijepo piše: \"Osim napada na novinarsku ekipu u Bihaću, danas se desilo još jedno poniženje novinarske profesije\". Što znači samo u jednom danu novinari su doživjeli napad i poniženje... Dokle ovo? Svi se busamo demokratijom i svi smo za slobodnu riječ a onda ako nas novinar prozove mi ćemo da ga pretučemo... Balkanska posla.....:(((
Vlada RS,kako to lijepo zvuci...a sto se tice ovoga dogadjaja mislim da je FTV namjerno isprovocirala ovaj dogadjaj da bi glumili zrtve,sto i inace Bosnjaci cine non-stop,naravno,potpunoo neargumentovano.
Budale čitaju tekst, ostali komentare.
nikada se dvije vijesti ne daju u jednom clanku. nastupila je totalna konfuzija, citanje ne ide glatko, te postaje dosadno.
papani citajte cijeli text a ne samo naskov i dva reda teksta....
unsko-sanski kanton je u pitanju a ne vlada rs-a
Gdje se desio incident? U zgradi Vlade RS ili u zgradi Skupstine Unsko-Sanskog kantona?Otkad se zgrada Vlade RS nalazi u Bihacu?