Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hem besposličari, hem nacionalisti.....nevjerovatno......
Ma nekako bi oni lako sa bosancima ali se hercegovaca nikako rijesiti ne mogu...
Eto im sada sanse da se rijese Bosanaca jednom za sva vremena! Ha ja!
Zaguljeni paljanski jadu, jel ti imponuje taj nick?
Kad dodjete Bosnje u Lijepu nasu, spremicemo dobru magarecu pasu, na pustoj livadi ispod Biokova, dacemo vam dzabe-ne treba vam lova.
Ja sam dijete iz tog \'miješanog\' braka i ponjamke se ja na taj skup skupa sa govornicima, jb vm nacista tito familije komunoidne.
Bitno je da su uvjek drugi razlog za nesposobnos i aljkavos rukovodstva BiH. Narod povjeruje, a oni po sirotinjskim novcanicima.To se vec dugo zna da se od bogatog neces obogatiti. Zalosni kom. Bolje bih bilo da se pozabavimo o politicararima, nego da se raspravljate o vjeroispovjesti,jer to je licna srvar svakog pojedinca a drzava i vlada je zajednicka.
O Sredoje, dabogda se svom mentoru zgonjaninu priključio čim prije
Ulaskom u EU jedna drzava ne dobija automatski status i ucesce u Sengej dogovoru.
@pero veze nema sengen sa ulaskom u eu. to su sasvim dva odvojena procesa. npr. svicarska nije clanica eu,ali je potpisnica sengenskog sporazuma.
@@Sarajlija O cemu ti brabonjas pogani stvore, obrij bradu rasisto pa se ukopaj u zemlju gdje ti je i mjesto, ja nisam srbin.
BIOTECH IS GODZILLLAAA
Kako se srpkinja bori protiv terorizma i kriminala -abortira
Niti su islamofasisti niti rasisti (vecina), vec samo mrze Srbe, sto je logicno. A ako cemo o vjerskom fanatizmu i fasizmu, pogledaj svoje prvo! SPC i orthodoxizam su vam u svim sferama drustva, i opce skole imaju neke Slave i svetce.....svaka vladina ustanova je orthodoxna.....niko ne smije da napusti vjeru, jer odmah ga ne smatrate Svrbinom....kod nas ko hoce neka vjeruje, ko nece ne mora. Nisu nam ni skole ni ustanove, ili bilo sto vezano za gradjansku drzavu islamizirani. Ako pojedinci negativno o vama govore je posljedica znas vec cega. Ako su postali ultra idem! Ali to vazi za manju grupu, dok je kod vas skoro cijela nacija ultra opsjednuta religijom!
Ako opet za sve bude trebao CIPS papir i sa novom licnom, onda je Sredoje nabi macku na rep zajedno sa njenom biometrijom...