Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo informacija-Vucic dobio info da ce mozda od mase dobiti.prekrsio protokol i izasao u masu,namjero odgurivao kisobran,i one koji su ga pokusali zastititi da ispadne heroj. rezultat-njegove naocare ispadose skuplje od 8.000 mrtvih,nase majke Srebrenice koje su SVETINJA dovedose do cina da se na koljenima izvinjavaju dzelatu njihove djece. Fuj stoko najnizeg soja bez i trunke karaktera !!
"Sredoje" je nadimak za onaj bezobrazni prst.
Nek mi neko pojasni ovo za policiju, zasto je policia BiH preuzela odgovornost da ce stititi Vucica prije nego sto je dosao u Srebrenicu kad je Srebrenica dio RS i oni imaju svoju policiju da ga stiti? Zasto, kako ovaj ciko prica, policija RSa ne trazi pocinioca zlocina vec izmisljaju nekakve vijesti ko bi mogao biti, uglavnom uvijek neko od muslimana. Nece napadace nikad pronaci jer im ne ide u korist, to je ocigledno namjestaljka da kao neko ga napadne da ukrade scenu pred svjetskom javnoscu - ipak tu je bio Bill Clinton i znalo se da ce taj "napad" biti na Breaking News na BBC-u.
Vuce te zemlja sebi
g. Novicu, koja vam informacija treba iz Srebrenice? je li iz 95 god kada su pripadnici VRS sa generalom Ratkom Mladicem pobili vise od 8000 bosnjaka? javite sta vam treba pa da vam dostavimo
Kakva ruzna njuska :) Yebo li ti Vucko majku seljacku.
Ljudi do kada ce se ovo trpit?
Koje licemjerstvo! On kao direktni učesnik UDRUŽENOG ZLOČINAČKOG PODUHVATA I GENOCIDA u vrijeme AGRESIJE GENOCIDNE SRBIJE i kao DIREKTNI UČESNIK u svim poslijratnim TERORISTIČKIM AKCIJAMA:BUGOJNO,KOZARAC 2x,ZVORNIK,POTOČARI, ............... ,pita za informaciju! On sredoje nović,iz prve ruke može na najbolji mogući način informisati Parlament kako se prave sranja po BIH!!
Ma islamski teroristi isis
Zrinski,iz koje si selendre rodom,iz Citluka,JAsenice ili Rodoca?