Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran sa svih strana, sanjaju irance kad zaspu i treba da ih sanjaju krvoloci i djecoubice.
Ne ispaljuju Huti da bi nešto pogodili već Iran provjerava i modifikuje drone prema pvo Izraela - smanjuju mu radarski odraz dok jednom ne naprave mnogo brži i za njhov PVO nevidljiv dron ili raketu. Isto Ameri rade u Ukrajini. Kad je nevidljivo za radar onda nastaje problem.
Opa, imamo i prilično tačno razmišljanje. O tome se i radi. Napraviti raketu s minimalnim radarskim odrazom (i toplinskim) i onda si baš sila koja može da ugrozi bilo koga.
trebaju samo nisko da lete
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaju li ove zatucane mu$limančine tamo išta osim pucanja?
Sacekajte dok stigne za sedam dana i ona opaljena iz serbije, juce su se i oni pridruzili da usput testiraju svoj raketni mehanizam, nemojte jos donositi prerane zakljicke da su to novi udari , nisu, naprotiv samo im treba vremena da dolete hahahahahah
Eki 99% unisteno, sta ima ćifuti.Djevojčica ranjena, jao a sta je sa 30 hiljada pobijene djece U zadnjih pola godine od strane genocidne tvorevine-ISRAELA?
Ne mogu da shvatim sta cekaju ostale islamske zemlje, halo unistite jedan narod. Turska me je posebno razocarala.
a sta tvoji predatavnici vlasti i opozicija rade po tom pitanju? i mi smo muslimani isto kao turci, kuvajcani, emiracani. zasto osudjujes njih a niko od bosanskih muslimana nije ni predlozio neke sankcije, zamrzavanje odnosa, prekid diplomatskih odnosa sa Izraelom itd, itd. kreni od sebe.
turska je sekularna drzava isto kao bosna.
Klix napisao 99% oborili ali sta je sa tih 1% - imate sve na Al Jazeera Balkans, pusti klix oni se boje svoje sjenke a ne gazde Kabirija.
Laž i inscenirano. Majeri su H@zari, pseudojevše. Svaki dan sve gore ...
iskreno ja mislim da je iran vise testirao sta moze , a sta ne, poslali su tri vrste projektila, prvo dronove, pa krstarece rakete, pa hipersonicne, sve su poskidali osim ovi zadnjih, skola = izrael se tesko moze branit od hipersonicni, na znjanje ubuduce.
To isto skola i za Israel, usavrsito Irone Dome da rusi i hipersonicne....
Nek vide kako je Palestincima
Niko se ne pita kako su kroz ovu odbranu koja uništava stotine raketa odjednom kako su prošli paraglajderi i kako je IDF reagirao tek 6 sati kasnije, a da taj dan pauza svi na godišnjem nešto bili kao i tornjevima 09/11
hipersonicni paraglajderi
sta im uradi klempo, osigurao nemiran san stanovnicima samo da bi ostao u fotelji, ako ga ne smakne njegov narod nece niko
Ja mislim da ce njega ubiti Ben Gvir, onaj je dobro opichen😂
Cijena protuzracne rakete 300x veca, nestat ce im kad tad :)
Hem skupa, hem spora i zahtjevna za izradu. Prije će se naći rupa u gvozdenom štitu, rade već iranski inženjeri na tome u saradnji sa saveznicima. Hamas ispuca onih praznih od đubriva i vodovodnih cijevi i prate koliko je u roju potrebno da postane propustan.
I ja sam koš gađao s 30 m 50x ali 51 put sam ga pogodio. Potefit će i Huti prije ili kasnije. Uvijek ima neka rupa jer ljudi su to pravili...