Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi tender?! Valjda Nova mušafera prevara i trpanje rapa u epđ
Uzeti neku staru napustenu fabriku, i ograditi je bodljikavom zicom, postaviti strazu i eto zatvora. Koji moj trosimo ovolike pare na bandu, da im obezbijedimo hotelski smjestaj. Kriminalci nisu ljudi, i njima ne treba nikakav poseban smjestaj, samo ih zatvoriti da ne mogu izaci na slobodu.
Bez 5.000 mjesta ne vrijedi se ni truditi. Kad krene istraga o kriminalnoj privatizaciji odmah će sve biti prepuno...
2020.godina - Poništen peti po redu tender za izgradnju državnog zatvora, ovih dana se očekuje raspisivanje šestog tendera :)
Malo je ovo, treba vece!!!
348 mjesta košta 28 milion eura!!! E pa ljudi moji ko je ovdje lud!?!
Hahaha 348 mjesta,pa samo iz Sarajeva ih ima ovoliko sto su na uslovu i sto ne mogu sluziti kaznu jer nema mjesta ccc jadni mi ...
makar ce imat dobar pogled
hocel biti turniri u malom fudbalu