Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima smisla....... koji ce mi klinac ministar koji ne moze sam sebi odabrati najblize saradnike. ono... kako mu uopste postaviti neku odgovornost?!?!?!
Zbog ovoga bi u Francuskoj demonstriralo minimalno 300.000 osoba, a u Grckoj bi zapalili zgradu parlamenta......ovdje, ujeo vuk magarca
TI mijesa kruske i jabuke. tacno je da su predlozene izmjene zakona koji se ticu zatvaranja listi sramota i da im se treba suprotstaviti kako god se moze. Medjutim, sto se tice Zakona o drzavnoj sluzbi ti navodni \"profesionalci\" u drzavnoj sluzbi za cija prava je TI zabrinut su preplaćena bagra koju nijedan ministar, sve i da hoće, ne može da makne. Prema tome, ove izmjene dolazile one od SNSD-a, ili od bilo koga nisu losa ideja. TI je protiv toga zato sto su im drugovi u OHR-u rekli da treba biti protiv toga.
Hvala!
Ovdje se pljuje po SBiH, SDA, al moramo priznati da ni SDP nije puno bolja. Treba mozda pruziti priliku ovim SBB-ovcima pa da vidimo, mada mi se cini da je to sve isto, al eto. Zatvaranje listi-dalja propast ka dnu kako neko rece :)
Nacin na koji su uspostavili begovate ce dovesti do raspada tog poretka jer je proces nezaustavljiv. Dakle, prvo robovlasnistvo a onda prvobitna zajednico, evo nas tebi u zagrljaj.
Svaka cast sto ste ovu vijest stavili ispod vijesti o Kristijanu Ronaldu. Bravo Sa-x.
zaboravit će oni dvjesta puta ovaj izvještaj do izbora
Pamet u glavu na izborima u oktobru!
Treba jednostavno poskidati stranke koje danas cine vlast. SDA, SzBiH su najgore sto se moglo desiti ovom napacenom narodu. Za SNSD i da ne pricam.
@Napredak U potrazi za dnom ovi su nas spustili do feudalizma, mene samo strah da nas tu ne zadrze jer im odgovara imaju svoje begovate, gospodare nasim zivotima, uzimaju harac i uzivaju u rahatluku. Moramo se nastaviti kretati prema prvobitnoj zajednici ali ne vidim nacina kako ove begove na minderlucima motivisati da se pokrenu iz rahatluka.
ovdje pet komentara, a da je kojim slucajem riječ s predznakom vjerski ili nacionalni bilo bi do sad, bar 100... vidite li da smo svi u istim govnima..? pokakise nas nasi izabrani idoli...
@Frcxy Kako ne razumijes. Treba pronaci dno i spustiti se dole jer poslije toga svaki korak je naprijed. Dno je naravno prvobitna zajednica, pecine, skupljanje boba, pripitomljavanje zivotinja i ostalo.
De fakat povedite kakvu akciju, narod ce vam valjda dati svoju podrsku, moj glas imate.
U ovoj zemlji vrijednosti su odavno dobile na tezini - PALE SU NA DNO. Ovaj narod podanickog mentaliteta bez gradjanskih vrlina i ne zasluzuje nista drugo nego unjetavanje od onih koje je sam birao. Ne moram da budem pesimista da bih znao da će biti jos gore.