Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 čovjek = 1 fahro
hahahahahaha
Fahro predsjednistvo 2018
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Scepo bi u Predsjednistvo. To mu je san i svim silama hoce tu poziciju. Pitanje je zasto???
Ne kontam ovu racunicu.
Isto kao u SDP-u poslije cega vise niko s nikim ne prica i ne priznaje predsjednika izabranog metodom jedan covjek jedan glas.
Simpaticno..ovaj je ili malouman ili misli da su Bosnjaci maloumni...no coment
Fahro, dobra ti je taktika, zavadi pa zavladaj.Međutim, nikšić nije glup ba, možeš se ti njemu dodvoravati koliko ti volja, svi vrlo dobro znamo na što si spreman.Kada se ljevica ujedini u Partiju, što je očekivano do kraja sljedeće godine, pomešće i Socijaldemokratsku akciju, iako ne vidim razlog zašto se zovu Socijaldemokrati kad ne poštuju principe.Zaključak je sljedeći : svi se oni pribojavaju SDP-a jer znaju šta ih čeka u 2018.
Nemoj da Bake čuje da si ovo izjavio.. :) :)
Pa nemožeš opet prevariti nas.. Svađaš se sa Izetbegovićem pa napravite koaliciju.
Znaci mrvi ne mogu glasati.
najveći gubitnici izbora 2018
Ja ,.....šta sve nesretni čovek mora raditi radi fotelja i položaja... Grande raspad sledi.... Detalje o prljavom vešu čitajte već od sutra na stranicama novine koja se zove Avaz..
haj' stisni pa se kandiduj pored fahre živog!
izgleda ko da ce svakog trena trepnut horizontalno onim reptilskim podkapcima
SAMO JOS SDA DA UVEDE OVAJ PRINCIP