Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA KAKO DA BUDE SARADNJA KAD KRIMINALNA SDA RUŠI SVE!
mige83 - a šta ti je sa HDZ, SNSD i ostalim njihovima?
U našoj državi je svejedno gdje se nalaziš. Uvjek si na mjestu nesreće.
uvalili nas u dugove stranci i sad kroje kapu kako hoce
Specijalni predstavnik EU u BiH Lars-Gunnar Wigemark i šef Misije OSCE-a u BiH Brus Berton izrazili su zabrinutost zbog unutrašnjih nesuglasica u Parlamentu Federacije BiH koje ugrožavaju njegov zakonodavni rad.Ja, moja porodica, komšije i prijatelji smo još zabrinutiji što nam MZ šalje takve predstavnike, koji su ni vareni ni pečeni za posao od koga imaju tolike desetine hiljada KM primanja/ mjesec. Gospodo navijate samo za jednu stranu i niste poželjni kod većine Bosanaca!
oni samo po federaciji mogu kenjati ...a dodik ih rastjera kao kakvu marvu ... zakuvaju po nekim kavanam i lozama i onda seru .... primili pricu od covica i smo traze budalu kod bosnjaka da potpise ..
Treba im poslati Damira Arnauta da ih malo dovede u red, jer poslovnik o radu on sigurno bolje zna sam, nego svi oni zajedno.
Možda da rvatima, nešto mislim, izaberemo za člana Predsjedništva baš tog gospodina Arnamuta, koji je ono i viđen i uglađen, baš kao pravi rvat, a i nosi kravatlu isto ko i Plenković.
dado 78 - jesi li siguran ili samo tako misliš?
Sve go lopovluk....koja je stranka ovaj sekretar?
Stranci nemojte, molim vas vise mjesat u unutrasnju politiku BiH. Sta god ste pokusali, sve je propalo.
Bolja BiH - pa njima ne odgovara da se ovdje sve uredi. Njima odgovara - što gore, njima bolje. Neće valjda srediti stanje i ostati bez par stotina hiljada primanja godišnje i svih benefita koje uživaju!
Ne kontam ovaj naslov, čuj politizacija parlamenta, pa gdje će se baviti politikom ako ne tamo. Neće valjda u čitaonici mjesne zajednice...
handyman - hajd što neznaju, pa još su nepismeni za politiku. A to što tek neznaju gdje su i zašto su tu gdje jesu je, strašan problem baš, nas, građana, koji bi željeli rad, red i mir! Na toliki fašizam, nečuh ijednog od ove dvojke, da je ijednu probijelio!
Glasajte vi za Novalice, covice i ostala smeca sto samo sebe gledaju.. ee moj narode, ocekujte da bude bolje i uzivajte u svakodnevnom pljuvanju na politicku scenu!! Njima smeta?? Haha sigurno, a nama/vama zivot prodje.
E moj Tito, da znas u kakvim smo govnima..
Tito nam je sve ovo i dao,lazno bratstvo-jedinstvo,pa nam se titova zločinačka JNA obi o glavu..svima je riješio nacionalno pitanje..mogli su crnogorci,makedonci,samo nije dao bosanstvo i bosanski jezik...neka je vječno proklet.
@zigzigo Pa dobili ste to sve, šta je sada problem?
sda u srcu velike ljudine samo za njih glasajte
sda u srcu velike ljudine samo za njih glasajte
Neki dan se vratih iz posjete islamskoj državi Indiji i jel znate da budistički monasi sanjaju da dostignu sabur Valentina Incka i Lars-Gunnar Wigemarka
@KucukAlija Ev me Aljo moj , blokiralo me