Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvaljen Isus i Marija
Pa dobro covjek samo govori da drugi ne lupetaju gluposti kao sto ih zna reci Dodik i oni njegovi majmuni sto samo ponavljaju za njim. Cim neko nesto kaze, odmah ga treba napasti: a sto ovo ne kazes, a sto ovo ne branis... Covjek se brate uhvatio banjaluke i do toga mu je i stalo da se vrate hrvati, a za ostalo malo po malo. Vidi se na kilometar da je dobar covjek i svaka mu cast sto je jedini od hrvata koji se bori za njih... Hrvati bi trebali ovakvom covjeku podici barem jedan spomenik ili nazvati ulicu po njemu..
pa logicno je da nece nazad....dokopali se asfalta i naravno da nece nazad u blato...
I TUĐMAN JE KRIV KOLIKO I ČETNICI
@Srba Pa nije ti on sv*njo, dolazio da unistava srbiju, da cini zlocine......vec ti i tvoja fa*isticka srbo-cet*i*ka bratija dolazili i unistavali sve sto nije srpsko!
G-ne Komarica, obratite se fasisti dodiku, jer je on jedini krivac za neizdrzivo stanje u BiH! Ne dozvoli da njegova slatkorijeciva-kriminalisticka politika prema nama Hrvatima, zamuti mozak, kao sto to pokusava sa liderom HDZ-Draganom...... BOK
@Franjo: NESTO NE VIDIM DA SI SE U OBRACANJU SJETIO SRBA U HRVATSKOJ? STA KAZES NA TO STO IHRVATI ZA SRBE PRICAJU, \"DA NECE DA SE VRATE\"? HAJDE NJOFRA, MANI NAS SUPLJE !!!
Dragi naš monsignore Franjo, žao je i meni kada prođem od Doboja do Bosanskog Broda cijela župa Foča plače za svojim žiteljima, ali oni otišli u Slavoniju i ko zna kuda. Nisam nikada mogao vjerovati da neće biti volje i snage za povratak na Komušinu, Plehane, ali pored četnika-ratnih i poratnih, puno tome pomože i Tuđmanova politika. Neka tebi i svima nama dragi bog pomogne