Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi u Sarajevu i danas, retrospektivni ,blizu tog broja da ih niste poćerali u svoj zapišani atar, ne želeći nikog drugačijeg. Smrt fašizmu
1991. bošnjaci nisu bili apsolutna većina u Sarajevu gdje je samo Srba bilo 150 000, ali to više ništa ne znači isto kao i popis iz 1991. U Mostaru bi se gradonačelnik trebao birati kao i u svim ostalim općinama u BiH.
izmjena statuta. ma ja, da bi bio hrvatski. na silu. ko da je neko kriv STO NIJE. 1991: 34 % muslimana, 33 posto hrvata, 22 posto srba i11 posto ostalih (vecino bosnjaci koji su se stidjeli reci sta su). Pa je l to hrvatski mostar tihicu i covicu? I vama \"demo\"krscani hrvatski?