Donacija naroda i Vlade Japana
0
Novi bungalovi na Boračkom jezeru
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je reci Japanac razruseniji su od nas al nam opet pomazu... svaka cast...
Japanci, narod na koji se samo moze ugledat
yebo vas bungalovi vise, napraviste od bisera prirode masovni turizam i krkanluk. ono je malo planinsko jezero koje treba obilaziti i diviti se njegovoj ljepoti u izvornom, prirodnom ambijentu, a ne razvijati turizam zadnje kategorije koji ce unistiti onu ljepotu.
a, majke vam, sto niko ne moze reci nista dobro za ovu akciju, izgleda da smo toliko zavidni izvidjacima iz Zenice sto iz godine u godinu napreduju (kao i sve ostale izvidjacke organizacije finansiraju se putem clanarina i donacija - to je tako svugdje u svijetu, ne samo kod nas). Zenicanima svaka cast sto i u ovako kokuznim vremenima organizuju fantasticna ljetovanja i zimovanja za djecu. Ovome sto se zali da ne moze uci u kamp - zemlja na kojoj je kamp je privatno vlasnistvo zenickih izvidjaca, a taman i da nije sta se ima neki nepoznati mudonja vrzmati po kampu gdje su uglavnom maloljetna djeca?! nikad se nije moglo uci u izvidjacke kampove, niti ce kad moci, osim ako nije u pitanju najavljena posleta. ni ja te ne bih pustio, samo da znas.
Joj ovih iz Zenice jesu namazani izvarase i ove jadne japance za donaciju. Doveli ovog u sesiru japanca jednom nogom u grobu covjek, kao ajd vamo malo na razgledanje a sve ga na sunce guraju da ga srce strefi...
japanci su iddioti
hocel se kad vise stati sa gradnjom iz donacija... te su nam donacije dohakale...cekajuci donacije domace pare se pokradose i nista se ne ulaze u gradnju... ko nam je sta napravio je slovenac ( terme ) sandzaklije ( avaze i holivud ) i strani trzni centri... ostalo sve donacije...JAPANCI hvala al nedajte nam vise nista...GRAS buseve nece da mjenja jer ceka vasu novu donaciju a za to vrijeme rasipa novce na visoke plate
Kako vas nije stid da prihvatite tu donaciju , kad je njima bila katastrofa , koliko je para otislo od nas ? Sad ce reci neko cifru , ali ta cifra je u dzepu nekog prevaranta iz Bosne . Ista stvar i u GRASU dobili autobuse i dan danas peru pare na njima , a kad je japancima bilo najteze niko nista , pogotovo ovi iz GRAS-a .
Boracko u Konjicu, a nigdje nikog iz Konjica, cak i ne dopustaju ovi zenicani nikome da udju u tzv \"njihov\" kamp jer je zenicki, ja koji sam npr iz konjica ne mogu uci u taj kamp.
-Ovaj clanak nije moguce komentarisati ,ko i onaj sto je pored ovoga desno.
Hteo sam samo da je volim...