Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj tako buraz, zato su dosli Saudijci i ostali zaglupljivacki div-ljaci da nam donesu Serijat, njima ce muslimani vjecno biti zahvalni, od Serijata ce valjda imati sta da jedu, neka probaju isti isprziti sa slaninom i jajima, mljac, zar vam ne ide voda na usta?;-)
opet sadaka moshnjakistancima. da nema ovih poklona stoka bi pocrkala od bijede i neimastine. najgore sto im opet niko ne valja. poklonis im vozila hitne pomoci, ne valja, ljudi dadnu vatrogasna vozila djabe, opet ne valja. posalju i vozove za bosnjakistan, opet ne valja, dadnes im besplatno tramvaje dozivis kritike psovke i osude. tako je to sa nasim finim dobrim postenim nicim izazvanim bosnjanima. nedo bog samo da neko zavisi od njihove pomoci i merhameta, nebi je neikad doceko. bosnjo je dobar samo da dijeli.... kletve, osude, psovke, uvrede....